VIDEO Partizani objavili novu snimku: "Još smo u Rusiji. Žestoko nas granatiraju"

Screenshot: X

Legija Sloboda Rusiji podijelila je snimku svojih boraca koji se navodno nalaze u selu Tetkino u Kurskoj oblasti. Borci na snimci tvrde kako se još uvijek nalaze u selu, unatoč tome što su izloženi žestokom granatiranju. 

Naglašavaju kako planiraju nastaviti dalje. Obraćanje završavaju s porukom: "Slava Ukrajini, herojima slava. Sloboda Rusiji." Podsjetimo, legije Sloboda Rusiji, Ruski dobrovoljački korpus i Sibirski bataljun priopćili su jučer kako su ušli u Belgorodsku i Kursku oblast. 

 

Rusi: Ubili smo 234 vojnika, uništili sedam tenkova i tri Bradleyja

U jednom trenutku su objavili kako su zauzeli Tetkino. "Selo Tetkino u regiji Kursk potpuno je pod kontrolom ruskih oslobodilačkih snaga. Putinova vojska bježi iz sela, a iza sebe ostavlja tešku opremu", glasila je poruka na kanalu Legije za slobodu Rusije.

Ukrajina je izgubila 234 vojnika, sedam tenkova i tri borbena vozila Bradley tijekom napada na rusku granicu u regijama Belgorod i Kursk, priopćilo je naknadno rusko ministarstvo obrane. Napomenuli su kako "neprijatelji" nigdje nisu uspjeli prijeći granicu. 

U Belgorodskoj oblasti više nema ukrajinskih oružanih snaga, napisao je sinoć guverner Vjačeslav Gladkov na svom Telegram kanalu. "Suočeni smo s ogromnom količinom neistina našeg neprijatelja. S tim u vezi, želim reći da nema neprijatelja na području Belgorodske oblasti", naveo je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.