Video: Piloti Air Indije pipkali stjuardesu pa se potukli s posadom tijekom leta

ZRAKOPLOVNA kompanija Air India potvrdila je kako istražuju slučaj tučnjave koja je između dvojice pilota njihove kompanije i dvoje članova posade izbila jučer tijekom leta od Sharjaha u Ujedinjenim Arapskim Emiratima prema New Delhiju, pred prestravljenim putnicima. Svi su suspendirani do kraja istrage.

Sve je započelo tako što su se dvojica pilota, Ranbeer Arora i Aditya Chopra, "malo zaigrali". Navodno su pokušali pipkati 24-godišnju stjuardesu, a kad se počela opirati i pobjeći iz kokpita, postali su nasilni. Stjuardesa je pritom zaradila nekoliko modrica.

Zrakoplov letio bez nadzora

Airbus A320 sa 106 putnika i sedam članova posade je u to vrijeme nadlijetao Pakistan. Bilo je oko 4.30 sati prema lokalnom vremenu.

U obranu stjuardese koja se požalila na seksualno zlostavljanje krenuo je stjuard koji se potukao sa pilotima. Piloti su čak tijekom tučnjave i napustili kokpit, tako da je uz pomoć autopilota zrakoplov letio bez ičijeg nadzora.

Piloti tvrde kako nisu seksualno zlostavljali stjuardesu i kako je sve izmislila zato što su je ukorili da loše radi svoj posao. Ipak, liječničkim pregledom je utvrđeno da je djevojka lakše ozlijeđena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.