VIDEO Pitali smo Zagrepčane što misle o ilegalnom prosvjedu taksista, pogledajte što kažu

Screenshot i video: Index

DANAŠNJI protuzakoniti prosvjed taksista protiv Ubera, koji su satima blokirali Vukovarsku ulicu parkiravši automobile na cesti, privukao je mnogo medijske pozornosti. Taksisti prosvjed nisu prijavili, a na press konferenciji u devet sati rekli su kako je riječ o "spontanom okupljanju".

Usto su, nakon što je novinar Indexa Vojislav Mazzocco pitao taksiste kako je moguće da se toliko njih slučajno okupilo, započeli s vrijeđanjem, a jedan od taksista je i napao novinara Indexa.

> VIDEO Taksisti blokirali Zagreb ilegalnim prosvjedom pa prijetili novinaru Indexa: "Treba te skucati"

> VIDEO Pogledajte kako je taksist fizički napao novinara Indexa: "Smradovi, pizda ti materina"

> Nakon napada taksista na novinara, pale su sve maske licemjernog Plenkovića

Indexovi reporteri u popodnevnim satima obišli su mjesto prosvjeda kako bi prikupili reakcije građana Zagreba na prosvjed i zahtjeve taksista.

Reakcije građana možete pogledati i poslušati u nastavku.

"Svi su trebali dobiti kaznu za krivo parkiranje"

"Po meni je prosvjed bez veze. Ako je došla konkurencija, prilagodi se tome što je. Korisnik sam Ubera već duže, čisto i zbog pristupa koji je u odnosu na taksije, jer sam tamo stvarno svašta doživljavao. Izuzetno sam zadovoljan uslugom Ubera. Mislim da nije legitiman način prosvjeda ovo danas, svi su trebali dobiti kaznu za krivo parkiranje i ometanje prometa", kazao nam je jedan prolaznik.

"Ukratko, ja sam na strani Ubera, jer mislim da su taksisti, osobito taksisti Radio taxi Zagreba, prekonzervativni i ne napreduju s tehnologijom i svijetom. Svijet ide dalje, treba se prilagoditi. Taksi koristim izuzetno rijetko, a Uber u zadnje vrijeme sve češće", rekao nam je drugi prolaznik.

Pogledajte kako je protekao prosvjed taksista koji su "spontano" okupirali Vukovarsku te kako su napali novinara Indexa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.