Video - Pokolj u Georgiji počinio sin jedne od žrtava: Ubio oca, ujaka, ujnu i njihovu djecu

AMERIČKA policija je za stravičan pokolj u Georgiji optužila 22-godišnjeg Guya Heinzea Jr., sina jedne od žrtava. Iako se u početku nije smatrao osumnjičenim, jer je upravo Heinze pozvao 911 i rekao kako je našao pobijene članove obitelji, ispostavilo se kako je samo navodio policiju na krivi trag. Heinzea se tereti za osam ubojstava s predumišljajem.

Podsjetimo, 29. kolovoza u jutarnjim satima je u naselju kamp kućica New Hope Plantation u blizini Brunswicka u američkoj saveznoj državi Georgiji policija pronašla sedam leševa i dvije teško ozlijeđene osobe. Jedna od njih, 19-godišnji Michael Toler, dan kasnije je preminuo u bolnici. Pokolj je preživio jedino trogodišnji Byron Jimmerson Jr., sin jedne od ubijenih Heinzeovih rođakinja. Dječak se i dalje nalazi u bolnici, u izrazito teškom stanju.

Prema riječima šefa tamošnje policije, Matta Doeringa, Heinze je prvotno priveden zbog posjedovanja droge i neovlaštenog diranja dokaza. Rekao je policiji kako nije bio u kamp kućici kad se pokolj dogodio i kako je tijela otkrio kad se vratio kući. Nazvao je 911 i rekao: "Cijela moja obitelj je mrtva!".

Policija je nakon pronalaska ubojice objavila i identitet žrtava. Heinze je ubio svog 45-godišnjeg oca Guya Heinzea Sr., 44-godišnjeg ujaka Rustya Tolera Sr. i 49-godišnju ujnu Brendu Gail Falagan te njihovu djecu - 22-godišnju Chrissy Toler, 20-godišnjeg Russella D. Tolera Jr., 19-godišnjeg Michaela Tolera i 15-godišnju Michelle Toler. Ubio je i 30-godišnjeg Josepha L. Westa, dečka svoje rođakinje Chrissy Toler, dok je njihova trogodišnjeg sina teško ozlijedio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.