VIDEO Tinejdžeri pobjegli kroz prozor 4. kata u New Yorku i spasili se od požara

Screenshot: Sky News

NA DRAMATIČNIM videosnimkama, koje su se pojavile na društvenim mrežama, vide se brat i sestra kako izlaze kroz prozor na četvrtom katu zgrade od 14. katova kako bi pobjegli od požara koji je zahvatio njihov stan u New Yorku.

Tijekom ovog nesretnog događaja njihova je majka zadobila ozbiljne ozljede, dok je njezin partner preminuo.

Spuštali su se po cijevi

Na videosnimci se vidi kako dvoje tinejdžera od 13 i 18 godina izlaze kroz prozor zgrade i pokušavaju spasiti svoje živote. Prvo se vidi kako 18-godišnja djevojka izlazi kroz prozor van i hvata se za cijev pričvršćenu za zgradu. Zatim iz stana zahvaćenog požarom bježi njen 13-godišnji brat.

Tinejdžeri su se uspjeli putem cijevi spustiti na tlo, a vatrogasci su ubrzo stigli na mjesto događaja, piše Daily Mail.

"Koža joj se ljuštila s ruke"

"Koža joj se ljuštila s ruke. Pokrila sam je dekom i onda smo je policajac i ja odnijeli do klupe", kazala je susjeda Shala Coleman. Tinejdžeri su prevezeni u bolnicu i stabilno su, no njihova majka je zadobila ozbiljne ozljede i nalazi se u kritičnom stanju.

Vatrogasci su u stanu pronašli tijelo odraslog muškarca. Uzrok požara se još istražuje.

Druga susjeda, Shaquane Mitchell, ispričala je kako su ona i drugi stanari zgrade pokušali razbiti vrata dok je majka zazivala u pomoć.

"Pokušali smo razbiti vrata. Majka ih nije mogla otključati. Vikala je: 'Ne mogu ih otvoriti!'", kazala je Mitchell.

Još tri stanara zadobila su ozljede opasne po život, a četvero manje opasne ozljede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.