VIDEO U restoranu HDZ-ove općine slavlje uz pjesmu koja slavi ustaško klanje Srba

Foto: Screenshot

IZ UGOSTITELJSKOG objekta u vlasništvu HDZ-ove Općine društvenim mrežama proširio se video na kojem se jasno čuje i vidi kako se gosti zabavljaju uz Jasenovac i Gradišku Staru.

Pjesma koja slavi ustaške pokolje Srba u Drugom svjetskom ratu izazvala je oduševljenje prisutnih. Neki su zapjevali, a neki i zaplesali. Svakako je bilo i onih kojima je bilo neugodno da ih se snima. Mladić koji na početku snimke baca tacnu o pod sin je HDZ-ova vijećnika.

O kakvoj se pjesmi radi, najbolje govori njezin tekst.

"Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara

Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure

U Čapljini, klaonica bila, puno Srba Neretva nosila

Oj Neretvo teci iza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu

Ko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani

Tko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća

Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića"

O HDZ-ovoj općini smo pisali i kad su plesali uz Cecu

Zanimljivo je da se ova skladba pušta u zgradi čiji je vlasnik Općina Baška Voda, a načelnik već 30 godina HDZ-ov Josko Roščić. 

O Roščiću smo pisali u više navrata. Recimo kad je u organizaciji Općine održan domjenak na kojem se slušala - Ceca. Tom slavlju nazočila je i Roščićeva kći, a tadašnja HDZ-ova saborska zastupnica Dragica Roščić. 

>> Pogledajte kako su se HDZ-ovci rasplesali na Cecu

Načelnik je 2017. izjavljivao da sluša - Čavoglave

Bilo je to 2017. godine. Tada je na naš upit načelnik kazao da on ne sluša Cecu, već da voli drugačije pjesme. 

"Ja Cecine pjesme ne znam, a Roso vam je mogao reći da ja pjevam Starog sokola, Čavoglave, Rastao sam pored Dunava. Ja stvarno ne znam Cecine pjesme niti je slušam. Jutros me to pitalo četiri, pet ljudi, ali ja stvarno ne znam te njene pjesme", izjavio je tada načelnik Roščić. Danas ga nismo uspjeli dobiti za komentar ove snimke.

Zvali smo upravitelja općinskog restorana, ali ne javlja se petkom popodne 

Nazvali smo i broj Marina Beroša, upravitelja Lučice Baška Voda, pod kojim posluje restoran Puntin, ali u petak oko 18 sati nitko nam se nije javljao na telefon. 

Općinski restoran nije baš poštena konkurencija ugostiteljima. Pisali smo već kako imaju akciju u kojoj daju do tri sata besplatnog privezišta gostima, kako su se ondje održavale sve adventske aktivnosti i koncerti, poput nastupa Lidije Bačić, a pisali smo i da je HDZ-ova Općina podigla najam na svim terasama ugostiteljskih objekata, čime je automatski dovela druge vlasnike restorana i kafića u teži položaj jer njihov Puntin ne plaća takva davanja. 

Na službenoj stranici Općine i snimka s nastupa Lidije Bačić

>> HDZ-ova Općina otvorila kafić, udvostručila najam konkurenciji i daje vez gostima

Na službenoj web stranici Općine Baška Voda možete pogledati kako izgledaju zabave u njihovom objektu. Evo i snimke s koncerta Lidije Bačić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.