VIDEO U šoping-centru u Srbiji uz cijepljenje daju novac i bonove, velika je gužva

U TRGOVAČKOM centru Ušće u Beogradu danas u 9 sati je otvoren punkt za cijepljenje. Svi koji se žele cijepiti to mogu učiniti bez ranije najave, a mogu birati dostupna cjepiva, piše Blic.

Red se počeo stvarati već prije 8 sati.

Kako bi se dodatno motiviralo građane, oni koji se cijepe danas, sutra i u subotu dobit će poklone.

Tako će danas prvih 100 cijepljenih osoba dobiti vaučer u vrijednosti od 3000 dinara, odnosno oko 190 kuna, za kupovinu u ovom trgovačkom centru. Ta akcija se nastavlja i sutra, kada će prvih 50 cijepljenih dobiti vaučer, ali u vrijednosti od 5000 dinara (oko 320 kuna) za kupovinu u radnjama Fashion & Friends, a prvih 100 cijepljenih u subotu dobit će po poklon-paket kompanije BG Electronic.

 

Punkt su pripremili Gradski zavod za javno zdravlje i Grad Beograd.

Podsjetimo, jučer je Vučić najavio da će svi koji su se cijepili na poklon dobiti 25 eura.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.