VIDEO U toplesu buketom cvijeća napala Marine Le Pen, prebili ju zaštitari

Screenshot: YouTube
 
PROSVJEDNICA koja je potrčala na podij i pokazala grudi tijekom govora Marine Le Pen tvrdi da su ju njezini zaštitari nakon toga pretukli, piše francuski The Local.
 
Pripadnica skupine Femen potrčala je s buketom cvijeća prema predsjedničkoj kandidatkinji i zatim otkopčala gornji dio trenirke. 
 
Ubrzo su ju zaštitari zgrabili i odvukli za ruke i noge s pozornice. Le Pen nije ozlijeđena.
 
Svezali ju na podu, fotografirali i zvali kurvom
 
Prosvjednica je na Twitteru skupine Femen objavila da su ju zaštitari udarili u bok i glavu dok je bila na tlu, a zatim iza pozornice udarili šakom u glavu.
 
"Zatim me položio na trbuh na tlo i zavezao mi ruke užetom", piše u objavi. "Nakon toga je došla grupa od oko 15 ljudi i uzeli su moje dokumente i fotografirali mi grudi dok su mi govorili da sam kurva".
 
Prosvjednica je zatražila da zovu policiju pa su joj vratili dokumente i izbacili ju iz dvorane u kojoj je kandidatkinja ekstremne desnice održavala govor pred svojim sljedbenicima.
 
 
"Iza masovne imigracije krije se terorizam"
 
Femen je kontroverzna feministička skupina nastala u Ukrajini, a sada ima grane u cijelom svijetu. Prosvjeduju protiv seksizma, homofobije i ostalih političkih problema tako što u toplesu "napadaju" mete.
 
Svoju metodu objašnjavaju kao "borbu protiv patrijarhata u njegova tri oblika - seksualno iskorištavanje žena, diktatura i religija".
 
Tijekom antiimigracijskog govora Le Pen u kojem je rekla da se više ne osjeća kao kod kuće u svojoj državi također je izbio prosvjed antifašističkih skupina.
 
U Trumpovom stilu Le Pen je izjavila: "Iza masovne imigracije krije se terorizam. Dajte nam natrag Francusku. Čujem taj poziv svuda kamo odem. Francuzima Francuska više nije dom".
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.