Vikao na možemovce: "Svog transrodnog boga ste stavili na novčanicu, pi*ke Soroseve"

Foto: Hana Kajari/Index

Zastupnici iz Kluba Možemo probdjeli su noć i uz podršku građana dočekali jutro prosvjedujući protiv odluke premijera Andreja Plenkovića, koji je nakon objave prepiske između Josipe Rimac i Ivana Turudića ustrajao na tome da se Turudića imenuje za glavnog državnog odvjetnika. "Evo, dočekali smo jutro, noć je bila hladna, ali uz dobro društvo i dosta kretanja, nije dugo trajala. Primili smo puno podrške, puno građana je prošlo, dobili smo hrane za cijeli sabor, a ne za naš mali Klub i zahvaljujem svim građanima", rekla je jutros Ivana Kekin. 

Dodala je da su građani dolazili cijelo vrijeme pružati im podršku te donosili tople napitke i krafne. Jučer oko 20 sati bilo ih je, kaže Kekin, 200-tinjak, a iako je ta brojka preko noći opala, na Markovu trgu stalno je bio dvoznamenkasti broj građana, a sada ih je 30-ak. Od političara su ih podržali zastupnica Dalija Orešković (SsIP) te Ivan Račan iz SDP-a.

Jutros im je prišao muškarac u invalidskim kolicima i napao ih.

"Tko vas financira u Zagrebu? Čekajte, čekajte, gospođo Borić, vi mene znate s Fejsa", rekao je muškarac te rukom odgurnuo jednog člana Možemo koji prosvjeduje na Markovu trgu, javlja 24sata. Potom je nastavio: "Prevarili ste narod. Nisam ja plaćen od nikog, vi ste plaćeni, došao sam ovdje kao predstavnik naroda, konjino jedna. Ljudi vide da Saucha diže ruku za vas, majmune jedan."

"Vi ste financirani Soroševim novcem, pogledajte što imate na novčanicama. Pogledajte tko vas plaća", govori muškarac i vadi novčanicu. "Svog transrodnog boga ste stavili na novčanicu, jeb*m vam mater smrdljivu. Pič*e jedne Soroseve. Isti ste kao i Plenković, Plenković je doveo Tomaševića na vlast", vikao je muškarac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.