Vlasnica kabrioleta s GPS-om prijavila je Joška Svagušu za prijetnju i razbijeni mobitel

NAKON iznenadnog otkrića GPS uređaja pod VW Eosom Dajane Stojić, vlasnice agencije Dizajn s potpisom, u istragu se uključila i splitska policija. Istražuju tko je montirao uređaj na kabriolet atraktivne 32-godišnje Splićanke. Koga je toliko zanimalo kamo se Dajana kreće?

"Ne znam kome bi ja bila zanimljiva..."

Policiji Dajana nije dala nikakav upotrebljiv materijal. Ne zna za ljubomornog momka, neugodnog poslovnog partnera, ama baš nikog koga bi mogla zanimati. "Mislim da bi policija tehničkom obradom uređaja mogla doći do tih podataka. Ja ne znam apsolutno nikog kome bi bila zanimljiva", skromno će Dajana. 

Sve je u poslu, tvrdi, uredno. Ima i zagrebački i splitski ured, nekoliko zaposlenika. S klijentima je oduševljena. Najveći je Tomislav Mamić, vlasnik lanca trgovina Tommy, a ima tu i još splitskih poduzetnika. Svagušinom Bobisu radila je internet stranicu, na koju je posebno ponosna. To morate vidjeti, kaže Dajana. 

Scena pred Vanillom, potjera preko pola grada, razbijeni mobitel...

No, nije to jedina poveznica, premda Dajana tvrdi da jest. Prošlo ljeto prijavila je, naime, Joška Svagušu za prijetnju i uništenje mobitela vrijednog par tisuća kuna. Neugodna scena u kojoj nije nedostajalo teških riječi i nasilja započela je pred omiljenim okupljalištem splitske šminke Vanilla barom na Poljudu, nastavila potjerom preko pola grada... Dajana je Svagušu prijavila, no brzo se predomislila te odustala od progona, tako da je kaznena prijava odbačena.

"Nemam pojma. To nisam bila ja", tvrdi ona. Odnos s Joškom Svagušom bio je isključivo poslovan, uvjerava Dajana. "Nisam ga vidjela sigurno devet mjeseci", demantira ćakule da su nedavno viđeni zajedno. 

Svaguša: Neka policija ispita, moje otiske sigurno neće naći

Predsjednik Hajduka o svemu nije htio ni slova. Tvrdi da je riječ o davno zaboravljenom slučaju. Ipak, s obzirom da se ipak ne tako davno nešto događalo između njega i Dajane, ne bi bilo čudo da policija i njega pozove na razgovor oko GPS uređaja.

"Ja o tome ne znam ništa. Neka policija ispita. Moje otiske sigurno neće naći", uvjeren je Svaguša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.