Vlasnici polomili rebra radniku koji je samo tražio svoju zarađenu, a neisplaćenu plaću

RADNIK kamenoklesarskog pogona Stroligo kameni i graniti u Kršanu loše se proveo kada je od vlasnika zatražio da mu konačno isplate 20.000 zarađenih kuna.

45-godišnjeg Ivana Burula su, kada je u subotu zatražio plaću, pretukli 56-godišnji vlasnik Đ. Stroligo i njegov sin, 31-godišnji Đ. Stroligo. U napadu je radnik teško ozlijeđen i završio je u bolnici. Samo zato što je zatražio svoje zarađene plaće, vlasnici su mu polomili nekoliko rebra. Protiv brutalnih vlasnika će biti podnijete kaznene prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

"Burula je napao moga oca"

Sin Đani Stroligo ispričao je za Index da nije sve bilo kako je Burul ispričao medijima. "U kancelariji su toga dana bili moj otac i njegov prijatelj. Burula je u ured došao oko 3 sata, uzeo je bejzbojsku palicu i napao mog oca", kazao nam je Đani Stroligo te dodao kako je tada on naišao u ured te Burula s leđa uhvatio za ruku i skupa su pali na pod. 

"Nakon toga je Burula otišao uz prijetnje da će zvati svoju braću i rodbinu s kojima se pojavio nakon pola sata", kazao nam je Đani Stroligo te dodao kako su ih tada oni napali uz prijetnje da će ih ubiti.  Tada je zvao i policiju te držao otvorenu liniju da bi čuli prijetnje.

Opovrgava i to da su mu dužni 20 tisuća kuna te tvrdi kako su dužni dvije plaće, kao i drugim svojim radnicima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.