Nakon sukoba s policijom u Segetu glazbenik završio u zatvoru, kćeri oduzeta putovnica

Foto: Čitatelj Indexa

MILAN ĐURANOVIĆ, gitarist i vokal sastava Ponoćni ekspres, završio je u zatvoru zbog incidenta na trajektnom pristaništu u Segetu. Đuranović se u četvrtak popodne sukobio s policajcima koje su pozvali zbog narušavanja javnog reda i mira.

Zaiskrilo je, naime, između Mile i jednog vozača koji se također htio ukrcati na trajekt. Đuranović vozi Citroen crnogorskih registracija jer živi u Podgorici, branio se da je vozač neprimjereno reagirao. Tu je bila i njegova kćer Leopolina te jedan mladić kojeg su poslije priveli u Prekršajni sud.

Mile i Leopolina nisu bili te sreće. Uz kaznene prijave priveli su ih na ispitivanje u Državno odvjetništvo.

S policijom zaiskrilo oko isprava

Policija tvrdi da su Mile i kćer nisu poslušali policijsku naredbu da prekinu s narušavanjem javnog reda i mira te da su ih čak i napali.

"Odjebite, tko ste vi? Ja ću te riješiti", navodno je Đuranović kazao policajcu kada ga je ovaj pitao isprave.

Ni kćer, sudeći po policijskoj prijavi, nije bolje reagirala.

"Jeste li poludili? Obične pizde, nemate što tražiti", navodno im je rekla Leopolina, koja ima putovnicu SAD-a.

Tada je došlo i do fizičkog sukoba. Mile je odgurnuo policajca: "Ostavi se moje kćeri. Šta je pičko? Ne možeš me sam privesti."

Mile završio u zatvoru da ne ponovi djelo

Policajac i Mile su se pohvatali, Leopolina ga je uhvatila za rame pa su i nju silom svladali. Mile je u kravatu uhvatio policajca pa su pali na pod. Pala je i Leopolina i nezgodno udarila glavom. Nekoliko puta se onesvijestila dok su je ispitivali u policiji i sudu.

Nju su na koncu prijavili za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi, dok je Mile prijavljen za napad na službenu osobu. Za oboje je zatražen pritvor, no u zatvoru je završio samo tata Đuranović kako ne bi ponovio djelo. Više je puta, naime, osuđivan. Branitelj Jadran Franceschi najavio je kako će se žaliti na rješenje suca istrage. Leopolini je izrečena mjera opreza. Oduzeta joj je putovnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.