Vučić napao Kurtija: Pokušao si mom sinu dugim cijevima skinuti majicu. Nisi uspio

Foto: A.H./ATAImages/PIXSELL

PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić demantirao je večeras navode kosovskog ministra unutarnjih poslova Xhelala Sveçle, prenosi Nova.rs. Vučić je u objavi na Instagramu poručio da njegov sin Danilo nema nikakve veze s oružanim sukobom u Banjskoj. 

"Večeras je Kurti optužio moju obitelj, mog prvijenca Danila, ni on sam ne zna kako je do toga došao, da je nekako sudjelovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj. Prva odlika kukavica koju svaki čovjek primijeti je kad netko napada tuđe obitelji, djecu, jer mu se oni uvijek čine kao najlakše mete", napisao je. 

"Ubijaš i teroriziraš srpski narod"

"Danilo, naravno, nema nikakve veze ni s čim, osim što voli Srbiju te Kosovo i Metohiju kao njen dio, u skladu s Poveljom UN-a. Pokušao si, Kurti, i dugim cijevima skinuti mu majicu, nisi uspio. Kćer si mi vrijeđao, onako, junački i muški kako samo ti umiješ", dodao je. 

"Terorist na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i teroriziraš srpski narod, a za Danila ne brini, hrabar je mladić, nikada i ni po čemu tebi sličan. A Šolaku i domaćim kriminalcima, kojima Kurti uređuje medije, samo poručujem da Srbiju neće pobijediti", zaključio je srpski predsjednik. 

Inače, Sveçla je ranije danas objavio kako su pripadnici kosovske policije na mjestu napada u Banjskoj pronašli automobil koji se vodi na ime muškarca M.J. i njegovu osobnu iskaznicu. Sveçla tvrdi da je sporni M.J. "jedan od najbližih suradnika Danila Vučića".