Zadužio Baldasara: U Splitskoj obali zaposlena pastorka vijećnika Damira Rode Ćosića

Foto: FAH

SPLITSKA obala, gradska tvrtka koju je osnovao Željko Kerum, a velikim prilivom kadrova značajno osnažio nasljednik Ivo Baldasar, pojačana je pastorkom Damira Rode Ćosića, gradskog i županijskog vijećnika i predsjednika kotara Sućidar.

Ćosić nam zaposlenje pastorke nije htio komentirati. Kako smo neslužbeno doznali, i sam je iznenađen da je takva stvar medijima interesantna.

U Splitskoj obali zaposlena i supruga vijećnika Boraske

Već smo izvijestili kako su u Splitskoj obali zaposleni šurjak direktora Perislava Bonačića, njegove bivše kolegice iz Croatia airlinesa, brat bivše Kerumove vijećnice Danijele Špalj, mlada snaga SDP-a Bojan Kralj, a i supruga gradskog vijećnika Igora Boraske. Sada im društvo pravi i pastorka vijećnika Rode.

Prostora za zapošljavanje vjerojatno će biti još jer Baldasar ima velike planove za Splitsku obalu pa će tako trebati još radne snage. Obala nije ekskluzivitet, slično se radi i po drugim gradskim tvrtkama. Zajedničko je i zapošljavanje bez natječaja.  

Pastorka ostala bez posla nakon što se Roda priklonio Baldasaru

Splitska obala pod kontrolom je gradonačelnika Baldasara tako da ne čudi da se izašlo u susret Rodi i osiguralo radno mjesto za pastorku. Ćosić je, naime, jedna od najčvršćih uzdanica odmetnutog šefa splitskog SDP-a, premda je u Gradsko vijeće ušao kao koalicijski saveznik HDZ-a i član HSP AS-a. Ljubav nije dugo trajala, Roda se priklonio Baldasaru pa je šef splitskog HDZ-a Petar Škorić konstatirao kako je odletio svom jatu.    

Ovako radikalna promjena političkog kursa izazvala je nevolje Rodinoj pastorki jer je HDZ-ov šef županijske Turističke zajednice Joško Stella odlučio da joj neće produžiti ugovor. Roda je to dosta loše primio pa je posjetio Stellu. Ovaj je, pak, pozvao policiju i optužio Ćosića za prijetnju. Stvar se trenutno bistri na splitskom Općinskom sudu.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.