Sa skoro 3 promila vozio Zagrebom, izvrijeđao policiju. Kažnjen s 5000 eura

Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL

Zagrebačka policija je izvijestila o pijanom vozaču iz Zagorja koji je napuhao skoro tri promila i koji je kasnije izvrijeđao policiju.

"U srijedu oko 15 sati 27-godišnjak upravljao je osobnim automobilom krapinskih registarskih oznaka kolnikom Jadranske avenije u smjeru istoka.

Nadzorom vozila i vozača je utvrđeno da je upravljao navedenim motornim vozilom u prometu na cesti za vrijeme dok mu je na snazi izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije temeljem rješenja Općinskog suda u Zlataru", objavila je PU zagrebačka. 

Sa skoro 3 promila u krvi izvrijeđao policajce

Alkotestiranjem je utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 2.90 g/kg u organizmu, tijekom vožnje nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike pogrdnim riječima. Zbog počinjenih prekršaja vozač je uhićen i prepraćen na nadležni Općinski prekršajni sud, gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 4930 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 6 mjeseci, priopćila je zagrebačka policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.