Zagrebački liječnik osumnjičen da je pokušao silovati pacijenticu za vrijeme pregleda

Ilustracija: Shutterstock

Nad 63-godišnjim zagrebačkim liječnikom policija je ovih dana provela kriminalističko istraživanje i potom podnijela tzv. posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela bludnih radnji na štetu jedne pacijentice.

Prema informacijama Jutarnjeg lista, 41-godišnja pacijentica iz okolice Zagreba obratila se policiji krajem prošlog tjedna prijavivši da ju je ugledni i često jako hvaljeni liječnik pokušao silovati.

Navela je, kako se neslužbeno doznaje, da je kobnog dana bila na privatnom tretmanu pregleda vena koji je odrađen u obiteljskoj kući i da je pritom s doktorove strane došlo do, najblaže rečeno, neprimjerenih poteza i dodira, koji su krenuli od nogu, na koje je bio inicijalni fokus.

S obzirom na navedeno, policija ju je odmah uputila na liječnički pregled.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su dovršili kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela bludnih radnji na području Samobora te je protiv istog podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem", kažu iz policije.