Zašto su se Marko, Tena, Nera i Dalia odlučili za online studij na DOBA Fakultetu

Foto: Press

ONLINE studij je danas najpristupačniji i najfleksibilniji oblik obrazovanja koji nam je dostupan. On je prilagođen potrebama zaposlenih osoba i mladih koji žele nešto više, nešto drugačije. DOBA Fakultet iz Slovenije nudi međunarodno akreditovan online studij, koji omogućuje neometano studiranje za više od 1700 online studenata samo ove godine, od kojih ih više od 700 studira na hrvatskom jeziku."

Za online studije na DOBA Fakultetu su se odlučili i Marko Stipanović, Tena Petika, Dalia Dundović i Nera Petrošić. Kroz svoje priče otkrivaju koliko je online studij na DOBA Fakultetu prilagođen njihovim potrebama i ambicijama. Fleksibilnost, podrška i praktično iskustvo čine njihovu avanturu studiranja jedinstvenom i inspirativnom. Online studij na DOBA Fakultetu postaje most koji povezuje njihove snove s ostvarenjem njihovog punog potencijala.

Foto: Press, Tena Petika

"Obrazovanje je vrlo važno u mojoj obitelji, pa kada sam se odlučila nastaviti profesionalnu karijeru kao rukometašica i otići igrati u Mađarsku, morala sam pronaći način kako ukomponirati fakultetske obaveze sa svojim sportskim obvezama. DOBA Fakultet mi je to omogućio ponajprije zbog fleksibilnosti studiranja, profesora i mentora koji brzo odgovaraju na svaki naš upit i svih ostalih prednosti koje posebno sportašima omogućavaju da završe fakultet uz svoje obaveze."

Foto: Press, Marko Stipanović

"Najveća prednost studija na DOBA Fakultetu za mene je fleksibilnost. Kao profesionalni trener i sportaš, nemam puno vremena. DOBA mi je omogućila da obavljam sve studijske obaveze kada meni to najbolje odgovara, a profesori su uvijek bili vrlo susretljivi kada se radilo o odabiru termina za ispite."

Foto: Press, Dalia Dundović

"Preporučila bih DOBA Fakultet svima koji su u radnom odnosu i žele kombinirati svoje slobodno vrijeme sa aktivnostima i učenjem, jer gradivo možemo pogledati bilo kada i bilo gdje. Cijelo iskustvo s mentorima i profesorima je bilo divno."

Foto: Press, Nera Petrošić

Kao zaposlena majka i osoba koja se posvetila karijeri i obitelji, stvarno preporučujem DOBA Fakultet zbog mogućnosti usklađivanja svih svojih obiteljskih i poslovnih obaveza, dok istovremeno mogu ostvarivati i sve svoje ciljeve u akademskom svijetu."

A po čemu je online studij na DOBA Fakultetu poseban? 

Online studij na DOBA Fakultetu donosi mnogo više od samih snimaka predavanja. Studentima se pruža stabilno i strukturirano okruženje, uz podršku profesora i mentora koji su uvijek tu da odgovore na pitanja i daju povratne informacije. Jedna od ključnih prednosti je i praktična primjena teorije kroz rješavanje poslovnih izazova i rad na projektima.

I ove godine na DOBA Fakultetu velika ponuda online studijskih programa na hrvatskom jeziku.

BACHELOR (PREDDIPLOMSKI) PROGRAMI - 180 ECTS

  • Menadžment u suvremenom poslovanju
  • Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću 
  • Menadžment u socijali i obrazovanju

Želim informacije

MASTER (DIPLOMSKI) PROGRAMI - 120 ECTS

  • Međunarodno poslovanje
  • Marketing i prodaja

Zanima me

Online informativni dani i osobna savjetovanja

Svjesni smo da je odluka za studij jedna od najvažnijih odluka u životu. Ako želite utvrditi je li online studij na DOBA Fakultetu primjeren za vas, pozivamo vas da nam se pridružite prezentaciji, na kojoj ćete iz prve ruke saznati:

  • kako se odvija predmet na online studiju;
  • tko će vas pratiti na online studiju;
  • kako se odvija ocjenjivanje;
  • što trebate za studij;
  • kako si, pored posla i drugih obveza, najbolje organizirati vrijeme za učenje;
  • koje alate ćete koristiti za međusobnu interakciju s kolegama sa studija, profesorima i online mentorima.

Prezentacije studijskih programa i online studija

  • Zagreb, 8. lipanj u 12.00
  • Split, 9. lipanj u 12.00
  • Online, 13. lipanj u 19.00
  • Online, 28. lipanj, u 19.00

Termini i prijava na ovom linku.

Ako želite studirati na modernom fakultetu koji nudi najsuvremeniji model online studija, preporučujemo vam da odaberete DOBA Fakultet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.