Zbog jezivog zločina kod Doboja uhićena i kći (14) žrtve. Drobila mu lijekove u piće?

Foto: Armin Durgut/PIXSELL, Facebook

Jučer je privedena maloljetna osoba koju se dovodi u vezu s jezivim ubojstvom Saše Kulišića iz Doboja i sud joj je odredio pritvor, javlja Klix.ba. Radi se o starijoj od dvije kćeri koje je Kulišić imao s osumnjičenom suprugom, doznaje ATV

Podsjećamo, Andrea Kajganić (32) i Dražen Lazarević (19) su osumnjičeni i uhićeni zbog monstruoznog ubojstva. Osumnjičenica je prije određenog vremena stupila u tajni ljubavni odnos s Lazarevićem. Ubrzo su počeli planirati zločin. 

Zbog lijekova često znao zaspati ili izgubiti svijest

Prema portalu Klix.ba, Kulišić je saznao da ga supruga vara. Policija je utvrdila kako su Andrea i njen ljubavnik Kulišiću u limunadu stavljali određene teške lijekove kako bi bio što više onesposobljen. Klix.ba neslužbeno doznaje da su drobili lijekove koje koriste osobe u teškim psihičkim stanjima.

Zbog tih je lijekova često znao zaspati ili izgubiti svijest, a sve je počelo prije nekoliko mjeseci, kada je Kulišić, vozeći automobil, zaspao. Klix.ba tvrdi da je nakon toga išao liječnicima kako bi provjerio što se događa, ali su nalazi pokazali da je sve u redu. 

Međutim, supruga je navodno znala kad će ići liječnicima, pa mu tada nije stavljala lijekove u piće. Klix.ba ističe kako su istražitelji došli do informacije da je 14-godišnja kći ocu u limunadu drobila tablete namijenjene pacijentima koji pate od teških psihičkih bolesti.

Tijelo pronađeno u šumi

Istragom je utvrđeno kako je žrtvi prije ubojstva u piće stavljena veća količina navedenih lijekova. Policija je dojavu o nestanku Kulišića zaprimila u utorak u 11:50 od kume osumnjičene supruge. Izlaskom na teren i dolaskom do kuće zatekli su samo dvoje djece koju je preuzeo Centar za socijalni rad.

Građani su u 13:50 prijavili da je u šumi zatečeno golo tijelo muškarca koji je bio vezanih ruku i nogu te usta i očiju. "Policija je na osnovu svojih informacija došla do saznanja da se u vezu mogu dovesti ženska osoba A. K. (1991. godište) i muškarac D. L. (2005. godište) koji su bili u vezi", priopćio je jučer načelnik PU Doboj Slobodan Radinković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.