Žena iz Moslavine prijetila susjedi smrću pa joj prerezala crijevo na kočnicama

Ilustracija: Shutterstock

ZBOG sumnje da je prijetila susjedi na području Moslavine i presjekla crijevo na kočionom sustavu njezina automobila, te ju tako dovela u životnu opasnost, sisačko-moslovačka policija pritvorila je 35-godišnjakinju i kazneno ju prijavila za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te za prijetnju.

Ne navodeći njezine motive, u policiji u četvrtak navode kako je osumnjičena u dvorištu u mjestu Grabričina u moslovačkoj općini Velika Ludina u noći s 5. na 6. rujna na automobilu 61-godišnje žene presjekla gumeno crijevo na kočionom sustavu.

Istragom je utvrđeno i da joj je 10. lipnja prijetila SMS porukom, te da je istoga dana telefonski prijetila i jednoj 39-godišnjoj ženi.

Policija 35-godišnjakinju sumnjiči i da je kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom počinila i na štetu 56-godišnjeg muškarca, kada je 7. rujna u polju u mjestu Potok na području Popovače zapalila sijeno i sjenik u njegovu vlasništvu, počinivši štetu od oko 300.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.