Kći (41) na Korčuli pokušala ubiti majku (71). 2016. je probala zaklati partnera

Ilustracija: Shutterstock

Korčulanka (41) je osumnjičena za pokušaj ubojstva 71-godišnjakinje u Pupnatu, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska. Dubrovački dnevnik saznaje da je 71-godišnjakinja majka osumnjičene. Također, portal doznaje da je 41-godišnjakinja prije nekoliko godina htjela zaklati svog partnera.

"Osumnjičena je jučer, 29. listopada, oko 17 sati, unutar obiteljske kuće, nakon verbalne prepirke, kuhinjskim nožem zadala ozljede na predjelu čeljusti i vrata 71-godišnjakinji s kojom živi u zajedničkom domaćinstvu, nakon čega je slomila staklenu čašu s kojom je sebi nanijela ozljede po zapešću ruke. 

Obje žene su zatražile liječničku pomoć kojom je utvrđeno da su zadobile lakše tjelesne ozljede", izvijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske o pokušaju ubojstva. 

Pokušala je ubiti nevjenčanog supruga

Dubrovački dnevnik piše kako je osumnjičena 2016. godine, na blagdan Sveta tri kralja, pokušala ubiti svog tadašnjeg nevjenčanog supruga. Pokušaj ubojstva zbio se na Babinom kuku.

Partneru je tada nanijela teške ozljede tako što mu je zarezala vrat. Žena iz Korčule je za to kazneno djelo osuđena na zatvorsku kaznu od dvije godine i šest mjeseci zatvora.

Pročitajte više