Žena Vučićeva suparnika plakala novinarima: "Nemam veze s narko svijetom, bojim se Vučića"

Screenshot: YouTube

ALEKSANDAR Vučić se danas ispričao građanima Srbije zbog pogrešne izjave Milenka Jovanova na račun supruge svog protukandidata Vuka Jeremića rekavši da neće dozvoliti napada ne obitelji kandidata "bivšeg režima, poput njihovih kandidata na njegovu obitelj", prenosi Telegraf.

Supruga predsjedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić, odbacila je danas optužbe člana Vučićevog SNS-a Milenka Jovanova da upravlja narko-tržištem u Srbiji i istakla da ne prihvaća izvinjenje Aleksandra Vučića zbog izjave Jovanova.

"Deset godina nisam popila času vina, deset godina se borimo da dobijemo bebu", rekla je Nataša Jeremić dodavši da Vučić to zna. Uvjerena je da Jovanov nije govorio napamet, odnosno da je o njegovom istupu moralo znati vodstvo SNS-a.

Jeremić je rekla da razmišlja i o tužbi, a ako će tužiti nekoga, to će biti Vučić. Dodala je da ne zna što još može očekivati od SNS-a.

Nataša Jeremić je rekla kako se prvi put u životu boji jer ne zna što joj se može dogoditi.

"Možda mi sutra i drogu podmetnu", rekla je na konferenciji.

"Ne znam što od njih mogu očekivati, očigledno su spremni na sve. Plašim se i pitam što je sljedeće", rekla je.

Upitana je li u redu da njen suprug Vuk Jeremić vrijeđa obitelj premijera, ona je odgovorila:

"Samo ću vas pogledati, neću vam ništa odgovoriti".

Jeremić, koja je bila novinarka Radio televizije Srbije, na kraju konferencije se zahvalila kolegama s RTS-a koji su došli da joj daju podršku, i zaplakala, a tijekom cijele konferencije je bila na rubu suza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.