VIDEO BMW-om sudjelovao u bizarnoj nesreći i ostao visjeti u zraku

Screenshot: Reddit

PROMETNE nesreće najčešće završavaju s puno skršenog lima, a ponekad automobili završe u pomalo "čudnim" položajima. 

Tako smo svjedočili automobilima koji su sletjeli na krov kuće, uletjeli u dućan ili benzinsku crpku, a sada imamo priliku vidjeti i automobil koji je pokušao poletjeti i potom ostao u zraku. Mnogi će reći kako se očekivano radi o BMW-u, i to seriji 5, a snimka nam tek otkriva koliko bizarno izgleda epilog nesreće. 

Video je objavljen na Redditu, ali nije poznato kako je vozač izgubio kontrolu i završio s prednjim kotačima BMW-a visoko u zraku. "Yo, je li se to stvarno dogodilo?" rekao je autor snimke dok je u nevjerici snimao automobil i gledao vozača kako doslovno ispada iz automobila. 

Yeah, just pull that off the support wire......
by u/InundateTheIgnorant in IdiotsInCars

Umjesto da bude sretan što je nezgoda prošla bez ozljeda, vozač nastavlja u istom ritmu. I dok se kamerman nada da nije pod utjecajem alkohola, vozač BMW-a nastavlja s nepromišljenim potezima te vuče vrata prtljažnika ne razmišljajući da će automobil, ako se pokrene, krenuti preko njega. U tom slučaju bio bi ozbiljan kandidat za Darwinovu nagradu.

Na koncu ipak odustaje i odluči čekati pomoć, što ga je vjerojatno i spasilo od potencijalnih ozljeda koje bi izazvalo pomicanje automobila. U svakom slučaju, šteta još jednog dobrog BMW-a.