VIDEO Chris Harris tvrdi da je upozorio BBC na nesreću koja će uništiti Top Gear

Screenshot: YouTube

JEDAN od prezentera u zadnjoj postavi Top Geara zadobio je ozbiljne ozljede. 

Za razliku od ostalih voditelja, Chris Harris definitivno ima vozačkog iskustva, pa i njegove tvrdnje imaju određenu težinu. U posljednjem intervjuu za The Joe Rogan Experience obrušio se na BBC rekavši da je u više navrata upozoravao na opasne situacije koje se događaju tijekom snimanja. 

Harris kaže da su se kojekakve akrobacije i akcijske scene zaredale na snimanjima, a sve kako bi Top Gear učinili što atraktivnijim. Tri mjeseca prije nesreće u kojoj je stradao Andrew Freddie Flintoff on je upozorio BBC na tu opasnost.

 

Podsjetimo, krajem 2022. Flintoff je snimao epizodu vozeći Morgan Super 3. Kako se radi o vozilu s tri kotača, potrebna je određena doza iskustva prije nego što se netko odvaži na sportsku vožnju, naglašava Harris. Flintoff zbog nedostatka vremena nije stigao Harrisa pitati ni za savjet, a na snimanje je otišao bez kacige. 

Vidjevši nesreću, Harris je rekao da bi bilo koji drugi vozač s manje fizičke spreme definitivno poginuo. Tijekom prevrtanja sigurno bi slomio vrat, pa Flintoff može biti sretan što je ostao živ. Podsjetimo, BBC je nakon nesreće Top Gear stavio na led i zaustavio snimanje. 

Flintoffova nesreća nije bio prvi incident u seriji u zadnjim sezonama. Paddy McGuinness izgubio je kontrolu nad Lamborghinijem Diablom 2020. dok je bio na javnoj cesti i skliznuo u polje. 2019. Flintoff je razbio Subaru Brat tijekom utrke u Mansfieldu. 

 

U podcastu Harris govori o sudaru drvenih go-karta u Tajlandu, u kojem je slomio ruku. Bio je to jedan od trenutaka u kojima je smatrao da su vratolomije u seriji otišle predaleko, ali rekao je Roganu da se BBC oglušio na njegovu zabrinutost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.