Glen Powell tvrdi da mu je jedan savjet Denzela Washingtona promijenio život

Foto: EPA

U 2007. godini Glen Powell nastupio je u drami Veliki borci riječima, koju je režirao Denzel Washington. Na premijeri filma u Los Angelesu Powell je rekao da nitko od novinara nije bio zainteresiran za razgovor s njim sve dok Washingtonov PR agent nije nagovorio jednu ekipu da ga intervjuira. Taj događaj značajno je utjecao na Powellovu budućnost.

U nedavnom intervjuu Powell je rekao: "Osjećam da se moja karijera promijenila. Imao sam nevjerojatnu godinu s filmovima Samo ne ti, Hit Man i Twisters. Izuzetno sam zahvalan na ovom trenutku i radujem se povratku glumi jer se tada najviše osjećam kao ja", prenosi Unilad.

Denzel Washington pomogao je Powellu da krene pravim putem.

Te večeri na premijeri filma Veliki borci riječima 2007. godine Washington je upoznao tada 19-godišnjeg Powella s talent-agentom Edom Limatom. Zajedno su mu savjetovali da napusti školu i život u Austinu, u Teksasu, te da se preseli u Hollywood. Powell je poslušao njihov savjet, što se pokazalo kao ključna odluka u njegovoj karijeri.

Osim toga, tvrdi da mu je taj savjet promijenio život.

Osvrćući se na to, Powell je rekao: "Svaka prilika da preživim od glume je čudo. Svjestan sam toga i osjećam ogromnu zahvalnost. Nikad ne zaboravljam kako su me ljudi tretirali i ne uzimam ovo zdravo za gotovo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.