Hvaljeni horor s Ethanom Hawkeom je drugi najgledaniji film na Netflixu u Hrvatskoj

Screenshot: Youtube

HOROR The Black Phone trenutno je drugi najgledaniji film na Netflixu u Hrvatskoj, dok se na prvom mjestu još uvijek nalazi Damsel s Millie Bobby Brown u glavnoj ulozi. Film je u kinima izašao još 2021. godine, a nakon što je došao na Netflix ubrzo se našao u top deset najgledanijih filmova.

Radnja The Black Phone inspirirana je istoimenom kratkom pričom pisca Joea Hilla. Prati 13-godišnjeg dječaka iz predgrađa, Finneyja, kojeg 1978. godine otme serijski ubojica nazvan The Grabber. Ubojica baci Finneyja u zvučno izoliran podrum u kojem se nalazi jedan isključeni crni telefon. Dječak nakon nekog vremena počne dobivati pozive na isključeni telefon i ubrzo shvati da ga zovu ubojičine prijašnje žrtve koje mu pokušavaju pomoći da pobjegne.

 

U filmu glavne uloge imaju Ethan Hawke kao The Grabber i Mason Thames kao Finney. Uz njih, glumačku postavu čine i Madeleine McGraw, Jeremy Davies, Troy Rudeseal, Miguel Mora, James Ransone, Spencer Fitzgerald, Rebecca Clarke, Jacob Moran, Jordan Isaiah White i drugi glumci.

Podsjetimo, The Black Phone je dobio pozitivne ocjene kritičara i publike. Kritičari su ga ocijenili s 81 posto na Rotten Tomatoesu, a publika s 88 posto. Gledatelji su pohvalili film zbog zanimljive priče pune zapleta i zastrašujućeg zlikovca. Krajem prošle godine potvrđeno je snimanje nastavka horora.

Svoje će uloge u nastavku ponoviti Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies i Miguel Mora, a planirana premijera filma je u srpnju 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.