Izašao je trailer za novi film Amy Adams, ljudi pišu: Ovo izgleda ludo

Screenshot: YouTube/Searchlight Pictures

STUDIO Searchlight Pictures objavio je prvi trailer za horor-komediju Nightbitch, redateljice i scenaristice Marielle Heller. Glavnu ulogu u filmu igra Amy Adams, koja iza sebe ima šest nominacija za Oscara, a neki vjeruju da bi mogla dobiti još jednu za izvedbu u nadolazećoj horor-komediji.

Nightbitch se temelji na istoimenom romanu spisateljice Rachel Yoder iz 2021. godine. Adams je u filmu utjelovila umjetnicu koja odluči pauzirati karijeru nakon što postane majka. No zbog pritisaka koje donosi majčinstvo, polako se počinje pretvarati u psa.

Uz Adams, glumačku postavu čine Scoot McNairy, Zoe Chao, Mary Holland, Ella Thomas, Jessica Harper, Arleigh Patrick Snowden, Emmett James Snowden, Archana Rajan i Garrett C. Phillips.

 

Obožavatelji su podijeljeni oko trailera

Iako su reakcije na trailer uglavnom pozitivne, neki obožavatelji Yoderinog romana su razočarani jer su očekivali puno mračniji film.

"Ovo izgleda ludo, ali definitivno ću pogledati film. Mislim da je Amy Adams došla do one točke u karijeri kada se više ne trudi dobiti Oscara i bira filmove koji su joj zabavni ili drukčiji od filmova u kojima je glumila u prošlosti, isto kao i Glenn Close", napisao je jedan obožavatelj na Redditu.

"Nightbitch je možda najbolja knjiga koju sam pročitao prošle godine, tako da sam jedva čekao film. Nadam se da će film biti dobar i da je ovaj trailer samo greška marketinškog tima jer je razočaravajući", dodao je drugi.

"Očekivao sam nešto puno mračnije, a ne neobičnu komediju. Pogledat ću ga svejedno, volim Amy Adams", dodao je treći.

"Poster i sinopsis koje sam nedavno vidio su me osvojili, ali ovaj trailer ubio je sav interes koji sam imao za film. Nisam očekivao ovo", napisao je četvrti.

Horor-komedija Nightbitch imat će premijeru 7. rujna na Filmskom festivalu u Torontu, a u kina dolazi 6. prosinca ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.