Jedna od najtužnijih scena iz Osvetnika: Rat beskonačnosti bila je improvizirana

Screenshot: Youtube

AKCIJSKI film Osvetnici: Rat beskonačnosti izašao je 2018. godine. To je bio pretposljednji film u kojem je publika gledala omiljene superjunake zajedno. Glumac Paul Bettany, koji je u filmu glumio Visiona, otkrio je da je jedna od najtužnijih scena iz filma bila rezultat improvizacije.

Bettany je gostovao na ovogodišnjem MegaConu, na kojem je otkrio ovu informaciju. Radi se o sceni u kojoj Vision umire, a koju su, kako je ispričao glumac, Elizabeth Olsen, koja u filmu glumi Scarlet Witch, i on improvizirali. Redatelji filma, braća Russo zamolili su glumački dvojac da to učini. Do ovoga je došlo zato što prethodna vizualizacija scene nije funkcionirala. 

"Braća Russo prišla su nam i rekla: 'Hej, slušajte, možete li samo improvizirati scenu?' A ja sam im rekao: 'Što? Improvizirati robota kojeg ubijaju?' Nemam referentni okvir! Lizzie se tome samo nasmijala, mi smo tako opušteni jedno s drugim. Ne znam kako bi funkcioniralo da nije tako jer oboje stvarno vjerujemo jedno drugom i, nekako, napravili smo nešto što funkcionira", odgovorio je glumac na pitanje novinarke Collidera.