Jednog od najvećih negativaca Zmajeve kuće voljeli smo u poznatoj komediji iz 1999.

Screenshot: Youtube

VELŠKI glumac Rhys Ifans mnogima je najpoznatiji po ulozi Otta Hightowera u popularnoj HBO-ovoj seriji Zmajeva kuća (House of the Dragon), prednastavku svjetskog hita Igra prijestolja (Game of Thrones). Iako u ovoj seriji glumi jednog od glavnih negativaca, mnogi od nas voljeli su lika kojeg je utjelovio u romantičnoj komediji s Julijom Roberts i Hughom Grantom iz 1999. godine.

Riječ je o romantičnoj komediji Ja u ljubav vjerujem (Notting Hill), u kojoj je Rhys glumio Spikea. U filmu je Spike bio otkačen i pomalo neobičan cimer glavnog protagonista Williama Thackera (Hugh Grant). Spike nije bio kao većina likova u filmu, a najbolje se slagao s Williamovom sestrom Honey (Emma Chambers), s kojom se na kraju i zaručio.

Radnja mnogima omiljene romantične komedije odvija se u Notting Hillu. Spletom okolnosti, slavna glumica Anna Scott (Julia Roberts) ulazi u knjižaru Williama Thackera, a njihov susret završi ljubavlju. Međutim opsjednutost i fasciniranost fotografa Anninim privatnim životom kompliciraju njihovu vezu i živote.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.