Ljudi su oduševljeni novom serijom s Nicole Kidman: “Sočna, elegantna i napeta"

Screenshot: Youtube

Na Netflix je stigla dugoočekivana miniserija murder mystery Idealan par (The Perfect Couple). Radnja prati Ameliju Sacks koja se sprema za udaju za muškarca iz jedne od najbogatijih obitelji u Nantucketu. Majka njezina budućeg supruga je Greer Garrison Winbury. Na dan vjenčanja, obitelj i prijatelji mladenaca okupljaju se na partyju na plaži, no par sati prije samog obreda pojavljuje se truplo i odjednom su svi osumnjičeni.

 

Miniserija ima šest epizoda i snimljena je po istoimenom bestselleru The New York Timesa. Glavne uloge pripale su Nicole Kidman, Dakoti Fanning i Eve Hewson, a prve reakcije publike su pozitivne.

"Počela sam gledati The Perfect Couple na Netflixu. To su zapravo Big Little Lies, ali bolje", "Odlična serija", "Ne sjećam se kada sam toliko uživala u seriji", "Ovako je trebala izgledati druga sezona serije Big Little Lies", "Totalno podsjeća na filmove snimljene po romanima Agathe Christie", "Sočna je, elegantna, napeta i pomalo senzualna", neki su od komentara.

Kreatorica serije Jenna Lamia otkrila je da je radnja "zamršena".

"To mi je najdraža serija koju sam ikad napravila. Kao triler s više ugrađenih ljubavnih priča", rekla je.

Čak ni Donna Lynne Champlin, koja glumi detektivku čiji je zadatak otkriti ubojicu, nije mogla dokučiti tko je krivac kad je pročitala scenarij.

"Deset puta sam pomislila da znam tko je ubojica. Svaki put sam pogriješila", izjavila je.

Kritičari Rotten Tomatoesa seriji su dali 58%, a ocjena publike trenutno je 68%.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.