Ljudi tvrde da su ovo najstrašnija djeca ikad viđena u horor filmovima

Screenshot: YouTube / Netflix

FANOVI horora kažu da su uznemireni nakon gledanja Netflixovog filma Tin i Tina. Radnja ovog filma smještena je u 1980-e, a u središtu je novopečeni par Lola i Adolfo, koji usvaja blizance Tina i Tinu iz samostana. Časna sestra ih odmah upozorava da su djeca "jedinstvena i posebna". 

Budući da se radi o horor filmu, ovo nisu obični blizanci i njihove nestašne igre poprimaju mračni smjer, dok ultrareligiozni odgoj dovodi do opsjednutosti grijehom i potpuno preokrene život bračnog para.

"Nakon traumatičnog pobačaja mladi par usvaja neobične blizance opsjednute religijom što ubrzo uznemiri obitelj", stoji u službenom sinopsisu filma.

 

Film je napisao i režirao Rubin Stein, a glume Milena Smit, Jamie Lorente, Carlos González Morollón i Anastasia Russo. Tin i Tina se temelji na istoimenom kratkom filmu iz 2013., čiji je autor također Stein.

U Španjolskoj je objavljen ranije ove godine, ali tek nedavno je stigao na Netflix, zbog čega se o filmu neprestano diskutira na društvenim mrežama.

"Tin i Tina su doslovno najstrašnija djeca koju sam ikad vidio u horor filmu", napisao je jedan gledatelj na Twitteru.

"Film me užasnuo, ali mi se svidio", dodao je drugi.

"Tin i Tina možda neće privući toliko pažnje jer je riječ o španjolskom filmu, ali trebali bi ga pogledati svi ljubitelji horora. Podsjeća me na The Orphanage, The Others i Goodnight Mommy", poručuje treći.