Mračni detalj iz klasika Brada Pitta razotkriven je u drugom filmu, ljudi su u šoku

Screenshot: Youtube

Filmofili su šokirani nakon što su shvatili da je važan detalj iz klasika Brada Pitta povezan s drugim filmom. Naime, neobičnu poveznicu neki su uočili u filmovima Se7en iz 1995. godine i Contagion iz 2011. godine.

Policajci William Somerset (Morgan Freeman) i David Mills (Brad Pitt) u filmu Se7en pokušavaju uloviti serijskog ubojicu za kojeg se na kraju ispostavi da je čovjek po imenu John Doe (Kevin Spacey). U užasnom obratu, Doe ubija Tracy, Millsovu trudnu suprugu koju glumi Gwyneth Paltrow. Pred kraj filma, Millsu je poslana kutija s Tracyinom odsječnom glavom, no njezin sadržaj nije prikazan.

Taj je rekvizit ipak upotrijebljen 16 godina kasnije u filmu Contagion. Paltrow glumi Beth koja umire od vrlo zaraznog virusa. Jedna scena prikazuje obdukciju Bethinog tijela, konkretno njezinog mozga, i, pogodite što? Korištena je kutija koja je izvorno trebala biti prikazana u filmu Se7en.

"U filmu Se7en nikada nismo vidjeli što je bilo u kutiji, ali u Contagionu je to razjašnjeno. Budući da su producenti već imali savršeno dobar, neiskorišten rekvizit - odsječenu glavu Gwyneth Paltrow, upotrijebili su ga za scenu u Contagionu", otkrila je na TikToku korisnica @glittering_ghostwriter.

Ljude je ovo otkriće zapanjilo.

"Ovo je jedna od najzabavnijih zanimljivih činjenica ikad", "Ludo je povjerovati da je taj rekvizit čuvan 16 godina i da se nije izgubio ili uništio", "Nisam znao da je to ta kutija, ali sjećam se da mi je bila poznata kad sam gledao Contagion", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.