Na Netflix dolazi drama inspirirana poznatim skandalom, glumi Natalie Portman 

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio prvi trailer za romantičnu dramu May December, redatelja Todda Haynesa, koji je poznat po svom radu na filmovima Carol, Safe i Far From Heaven. Glavne uloge u filmu igraju Julianne Moore, Natalie Portman i Charles Melton. 

Film prati mladu holivudsku glumicu Elizabeth Berry, koja posjećuje bračni par Gracie Atherton-Yoo i Joea Yooa, kako bi se pripremila za svoju nadolazeću ulogu u kojoj će utjeloviti Gracie. Gracie i Joe su prije 20 godina bili glavna tema tabloida jer je Gracie započela vezu s Joeom kad je bio maloljetnik. 

May December je inspiriran istinitom pričom o američkoj učiteljici Mary Kay Letourneau koja je seksualno zlostavljala svog 12-godišnjeg učenika, Vilija Fualaaua. Letourneau i Fualaau su se vjenčali 2005. godine, nakon što je silovateljica puštena na slobodu. Vjenčanje je prenosila emisija Entertainment Tonight. 

Scenarij za film je napisala Samy Burch, po priči koju su osmislili ona i Alex Mechanik. Uz glavne glumce u filmu glume i D. W. Moffett, Piper Curda, Elizabeth Yu, Gabriel Chung, Cory Michael Smith i Lawrence Arancio.  

May December je premijerno prikazan ove godine na Međunarodnom filmskom festivalu u Cannesu, gdje je oduševio kritičare. Film će biti dostupan na Netflixu od prosinca ove godine.    

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.