Netflix sklopio ugovor vrijedan 20 milijuna dolara za novi film zvijezde Bridgertona

Foto: EPA

NETFLIX je izdvojio vrtoglav iznos za novi film u kojemu glumi Phoebe Dynevor, zvijezda serije Bridgerton. Deadline piše da će Netflix platiti 20 milijuna dolara za prava na prikazivanje filma Fair Play na svojoj streaming platformi. Film je nedavno premijerno prikazan na filmskom festivalu Sundance i dobio je odlične kritike.

Oprez! Tekst može sadržavati spoilere

Fair Play je američki erotski triler iz 2023. koji je napisala i režirala Chloe Domont. U njemu glume Alden Ehrenreich i Phoebe Dynevor kao mladi par čija se veza počinje raspadati nakon neočekivanog unapređenja u tvrtki.

"Kad dođe do unapređenja u okrutnoj financijskoj tvrtki, razmjena podrške između Lukea i Emily počinje prerastati u nešto zlokobnije. Kako se dinamika moći nepovratno mijenja u njihovom odnosu, Luke i Emily moraju se suočiti s pravom cijenom uspjeha i uznemirujućim granicama ambicija", opis je filma.

Jedna scena posebno privlači pažnju

Fair Play je također privukao pozornost zbog iznenađujuće scene seksa između Emily i Lukea. Kao što je detaljno opisano u Varietyju, scena uključuje par koji dolazi na vjenčanje i iskradaju se u kupaonicu da budu sami. Scena završava s Phoebinim likom koji ima krvavu haljinu.

Govoreći o toj sceni, Phoebe je rekla: "Kad sam pročitala scenarij, pomislila sam 'aleluja'. Nikad prije nisam vidjela takvu scenu na filmu. Događa se. Ne želim previše spoilati film, ali bilo je zabavno oživjeti tu scenu."