Ovaj kriminalistički film trenutno je treći najgledaniji na Netflixu u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube/Paramount

KRIMINALISTIČKA komedija Confess, Fletch iz 2022. godine trenutno je treći najgledaniji film na Netflixu u Hrvatskoj, prema podacima sa statističke stranice FlixPatrol. Film je režirao Greg Mottola, a napisali su ga Mottola i Zev Borow.

Confess, Fletch je treći film u kultnom serijalu Fletch, koji čine filmovi Fletch i Fletch Lives iz 80-ih. Filmovi prate majstora prerušavanja i reportera Irwina M. "Fletcha" Fletchera, kojeg je u originalnim filmovima utjelovio Chevy Chase. Jon Hamm je preuzeo ulogu Fletchera u novom filmu. Cijeli serijal inspiriran je popularnim romanima Fletch, koje je napisao Gregory Mcdonald.

Radnja novog filma prati Fletcherovu avanturu u Italiji, gdje je trebao pomoći svojoj djevojci da otkrije tko je ukrao umjetnine njezinog oca. No, stvari se ne odvijaju po planu jer Fletcher tijekom istraživanja postaje glavni osumnjičenik za ubojstvo jedne žene.

 

Confess, Fletch oduševio je i kritičare i prosječnu publiku. Na portalu Rotten Tomatoes ocijenjen je s 86 posto.

"Ovo je zanimljiv film koji bi trebalo pogledati više ljudi", napisao je jedan gledatelj. 

"Ovo je najsmješniji film koji sam pogledao ove godine, dao bih mu 10/10. Nije mi jasno kako Jon Hamm nije poznatiji, trebao bi dobivati uloge u više filmova", dodao je drugi.

"Confess, Fletch je sličniji knjigama nego originalni filmovi o Fletchu. Zabavan i smiješan film", napisao je treći.

Uz Jona Hamma, glumačku postavu filma Confess, Fletch čine Lorenza Izzo, Marcia Gay Harden, Kyle MacLachlan, Roy Wood Jr. i John Slattery.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.