Ovaj njemački film trenutno je treći najgledaniji film u Hrvatskoj na Netflixu

Screenshot: YouTube/Netflix

NJEMAČKI akcijski film, Sixty Minutes, brzo se penje Netflixovom ljestvicom gledanosti u Hrvatskoj i svijetu. Prema podacima sa stranice FlixPatrol, Sixty Minutes je u tri dana postao drugi najgledaniji film na Netflixu u svijetu, dok je u Hrvatskoj trenutno treći najgledaniji film. Prvo i drugo mjesto na hrvatskoj ljestvici gledanosti zauzeli su filmovi Lift i Murder on the Orient Express.

Sixty Minutes je priča o Octaviju Bergmannu, borcu mješovitih borilačkih vještina (MMA), koji je svojoj sedmogodišnjoj kćeri obećao da će doći na njezin rođendan iako netom prije rođendana ima zakazanu borbu. Octavio je bio jako mlad kada je postao otac i puno je puta razočarao svoju kćer, zbog čega mu bivša prijeti da će mu u potpunosti oduzeti skrbništvo ako se ne pojavi na rođendanu.

Mladi borac želi odustati od zakazane borbe, ali ima samo 60 minuta da stigne na lokaciju rođendana. Stvari se dodatno zakompliciraju kada ga putem počnu loviti okorjeli kriminalci, a u cijelu priču se uplete i policija.

 

Glavnu ulogu u filmu igra Emilio Sakraya, kojeg najbolje znamo po hit-seriji Warrior Nun. Uz njega, u filmu glume i Dennis Mojen, Marie Mouroum, Florian Schmidtke i Paul Wollin. Sixty Minutes režirao je Oliver Kienle.

Reakcije su pozitivne

Reakcije gledatelja i kritičara za sada su pozitivne - kritičari su ga ocijenili s 83% na Rotten Tomatoesu, a gledatelji s 89%.

"Upravo sam pogledao ovaj film. Pozitivno me je iznenadio. Definitivno ga preporučujem. No nije visokobudžetni film tako da ima samo dobre, staromodne prikaze uličnih borbi", napisao je jedan gledatelj.

"Pogledao sam ovaj film i pogledao bih ga ponovno. Zabavan je, ima dobru glumu, radnja se razvija brzo, akcija i scene borbe izgledaju realistično, protagonist je karizmatičan, a glazba je odlična", dodao je drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.