Ovaj triler o preživljavanju trenutno je najgledaniji film na Netflixu u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube

AKO TRAŽITE drugačiji film uz koji biste se opustili, možda je trenutno najgledaniji film na Netflixu u Hrvatskoj dobar izbor za vas. Riječ je o trileru Deep Fear, koji je gledatelje Netflixa privukao svojom neobičnom radnjom.

Radnja filma prati Naomi (Mãdãlina Ghenea) koja, ploveći, naiđe na trgovce drogom koji su plutali na komadima broda nakon oluje. Naomi ih odluči spasiti, a oni je potom natjeraju da zaroni i u olupini broda pronađe njihovu potopljenu zalihu kokaina. Sve bi to bilo poprilično jednostavno da se oko njih ne nalazi puno morskih pasa, od kojih jedan slučajno završi pod utjecajem kokaina.

 

Možda je najpoznatije glumačko lice u filmu Ed Westwick, a uz njega glume i Mãdãlina Ghenea, Macarena Gómez, Stany Coppet i drugi glumci. No, velika zainteresiranost za film ne znači nužno da se svidio publici. Trenutno je na Rotten Tomatoesu ocijenjen sa samo 13 posto, što je poprilično malo s obzirom na gledanost.

Gledatelji su film prokomentirali i na X-u. Nekima je bio zabavan, dok drugi tvrde da nisu gledali gori film s morskim psima.

"Ovako nešto još nisam gledala", "Film je jako loš, ali je ideja fora", "Sinoć sam gledao Deep Fear na Netflixu. Nikad nisam gledao tako loš horor film o morskim psima. Čak i nije toliko o morskim psima, koliko o ženi koja pokušava izroniti kokain iz potonulog broda", "Ovaj film je za mene 10/10, što god drugi rekli", neki su od komentara na film.