Ovi slavni filmovi neočekivano dobivaju nastavke, među njima je i hit iz 1997.

Foto: Press

NEOČEKIVANO je da filmovi stariji od deset godina dobivaju nastavke, ali i to se događa, barem kada su u pitanju filmovi "Obitelj Miller", "Ja, legenda", "Šašavi petak"... Rijetko tko je očekivao da će tim filmovima biti potreban nastavak jer se činilo kao da je radnja filma zaključena. Evo popisa filmova koji uskoro dobivaju nastavke.

Ja, legenda (I Am Legend)

Među filmovima čiji nastavak se nije očekivao je američki postapokaliptični akcijski triler iz 2007., temeljen na istoimenom romanu Richarda Mathesona iz 1954. godine. Glavnu ulogu ima Will Smith. Radnja prvog filma prati nastojanja znanstvenika Roberta Nevillea u sprječavanju širenja neizlječivog virusa koji prijeti uništenju ljudske vrste. 

Potvrđeno je da stiže nastavak, no Will Smith neće imati glavnu ulogu, već je ona pripala Michaelu B. Jordanu. Naime, u prvom filmu smrt glavnog lika zaokružila je radnju, no otkriveno je kako će se radnja filma Ja, legenda 2 bazirati na alternativnom završetku tako da će se Will Smith ipak pojaviti u nastavku. 

Obitelj Miller (We're the Millers)

Točno deset godina od originala započet je rad na nastavku komedije Obitelj Miller. Komedija je dospjela među 16 filmova koji su 2013. godine ostvarili najveću zaradu. Radnja nastavka nije poznata, no vjeruje se da će glumiti izvorna ekipa, među kojima su Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts i Will Poulter.

 

Znam što si radila prošlog ljeta (I Know What You Did Last Summer)

Strani mediji objavili su vijest da je u pripremi nastavak jednog od kultnih filmova s kraja 20. stoljeća. U nastavku filma Znam što si radila prošlog ljeta uloge bi trebali reprizirati glumci koji su se pojavili u originalu - Jennifer Love Hewitt i Freddie Prinze Jr. Ovo će biti četvrti nastavak franšize, no prvi koji će okupiti izvornu ekipu.

Šašavi petak (Freaky Friday)

Teen komedija Šašavi petak ove godine obilježava 20 godina od premijere. Jamie Lee Curtis pokrenula je glasine o nastavku. Nagovijestila je da će uz Lindsay Lohan rado odglumiti majku i kćer čiji se životi značajno mijenjaju neočekivanom zamjenom tijela.

 

Suludo bogati Azijci (Crazy Rich Asians)

Slovi za jednu od najuspješnijih romantičnih komedija koja je objavljena posljednjih godina i trebala bi dobiti ne jedan već dva nastavka. Uspjeh iz originala 2018. godine naveo je producente na snimanje nastavaka, no pandemija im je omela planove. Međutim, poznato je da će se nastavci temeljiti na novelama singapurskog pisca Kevina Kwana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.