"Ovo će me uništiti": Novi film Andrewa Garfielda nije ni stigao u kina, a već je hit

Screenshot: YouTube/A24

STUDIO A24 objavio je službeni trailer za romantičnu komediju-dramu We Live in Time, u kojoj glavne uloge igraju Andrew Garfield i Florence Pugh. Film je režirao John Crowley, redatelj filmova Brooklyn i Intermission, a napisao ga je Nick Payne.

We Live in Time prati Almut (Pugh), šeficu kuhinje čija je karijera u usponu, i nedavno rastavljenog Tobiasa (Garfield) koji se zaljubi u nju nakon automobilske nesreće. Priča prikazuje razvoj njihove veze kroz deset godina, sve do trenutka kada Almut oboli od raka.

Sporedne uloge u filmu igraju Adam James, Marama Corlett, Aoife Hinds, Nikhil Parmar, Heather Craney i Kara Lynch. Na filmu We Live in Time rade produkcijske kuće Film4 i SunnyMarch, koju je osnovao Benedict Cumberbatch.

Trailer je hit

Trailer za We Live in Time brzo je postao hit na društvenim mrežama gdje mnogi obožavatelji pišu da ne mogu dočekati premijeru.

"Ovo će me uništiti. Zaštitari će me morati izbaciti iz kina jer već sjedim tamo i čekam", napisala je korisnica X-a.

"Već plačem u svom uredu. Nedavno sam postala majka, tako da me pogađa sve što ima veze s djecom, roditeljima ili obitelji", napisala je korisnica Reddita.

"Jedva čekam pogledati ovo! John Crawley radio je na filmovima Brooklyn, Boy A i Intermission, a to su jako dobri filmovi", dodao je drugi korisnik.

"Ovo me podsjeća na The Fault in Our Stars", dodao je treći.

Romantična komedija-drama We Live in Time imat će premijeru u rujnu ove godine, na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.