Poznato je tko će glumiti u nastavku jednog od najboljih filmova o zombijima

Foto: EPA

REDATELJ Danny Boyle i scenarist Alex Garland ponovno udružuju snage kako bi snimili nastavak svog kultnog klasika 28 dana kasnije (28 Days Later) iz 2002. godine. Na nastavku će raditi studio Sony Pictures.

Film 28 dana kasnije pratio je Cilliana Murphyja u ulozi dostavljača Jima koji se probudi iz kome 28 dana nakon što se svijetom proširio opasni i neizlječivi virus koji žrtve pretvara u krvoločne ubojice. Jim uspijeva pronaći nekolicinu preživjelih s kojima kreće u potragu za utočištem.

 

Murphy je prošle godine izjavio da je spreman ponoviti svoju ulogu, ali pod uvjetom da na filmu rade Boyle i Garland. Još uvijek nije poznato hoćemo li glumca gledati u nadolazećem nastavku, ali poznato je da je prihvatio poziciju izvršnog producenta. 

Prema portalu JoBlo, glavne uloge u novom filmu igrat će Jodie Comer i Charlie Hunnam. Comer se proslavila serijom Ubijanje Eve (Killing Eve), a imali smo je priliku gledati u filmovima Posljednji dvoboj (The Last Duel), Free Guy i Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera. Hunnama najbolje znamo po seriji Sinovi anarhije (Sons of Anarchy) i filmovima Gospoda (The Gentlemen), Pacific Rim i Rebel Moon.

28 godina kasnije trebala bi biti trilogija, a Garland trenutno piše scenarij za prvi i drugi film. Boyle će režirati samo prvi film. Sva tri filma imat će budžete u iznosu od 60-ak milijuna dolara. 28 godina kasnije produciraju Boyle, Garland, Bernie Bellew, Andrew Macdonald i Peter Rice.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.