Redatelj Aquamana 2 odgovorio na tvrdnje Amber Heard da joj je skraćena uloga u filmu

Screenshot: YouTube

AMBER HEARD je tijekom suđenja s Johnnyjem Deppom izjavila da je njezina uloga Mere u Aquamanu i izgubljenom kraljevstvu kraća nego što je prvotno bilo zamišljeno.

"Dobila sam scenarij i nakon toga su mi dali nove verzije scenarija u kojem su izbačene akcijske scene koje su se ticale mojeg i još jednog lika. Bez da išta pokvarim, dva lika su se borila jedan s drugim i oni su jednostavno maknuli dosta toga iz uloge. Uklonili su gomilu toga", ovako je Heard govorila na sudu.

Redatelj James Wan se u intervjuu za Entertainment Weekly osvrnuo na ove glumičine tvrdnje tijekom suđenja 2022. godine. Kako kaže, ideja je uvijek bila da fokus filma bude na Aquamanu (Jason Momoa) i Ormu (Patrick Wilson).

"Uvijek sam to svima govorio od samog početka. Prvi Aquaman bio je Arthurovo i Merino putovanje. Drugi film je oduvijek trebao biti Arthur i Orm", rekao je Wan.

"Dakle, prvi je bio ljubavni akcijsko-avanturistički film, drugi je bratski akcijsko-avanturistički film. Ostat ćemo na tome", dodao je.

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo stiže u kina 20. prosinca ove godine. Glumačka postava sastoji se od Jasona Momoe, Patricka Wilsona, Amber Heard, Yahye Abdula-Mateena II i Nicole Kidman.

 

Prvi teaser objavljen je 11. rujna i mnogi su ostali začuđeni što je Warner Bros. Discovery objavio najavu za film. Između snimanja i najave vodstvo DCEU-a se promijenilo pa su ljudi došli do zaključka da će film jednostavno biti otkazan. Međutim, to se nije dogodilo te Aquaman i izgubljeno kraljevstvo izlazi ovog prosinca. No glumci ga ne smiju promovirati zbog štrajka koji se događa u Hollywoodu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.