Stigao je novi triler koji mnogi uspoređuju s 365 dana i 50 nijansi sive

Screenshot: YouTube

VELIKI Netflixov izbor filmova i serija postao je bogatiji za jedan brazilski dramski triler. Riječ je o filmu Burning Betrayal koji govori o tome kako se nositi s izdajom najbližih osoba.

Barbara je uspješna računovotkinja koja jednog dana saznaje da ju je njezin zaručnik prevario. Ubrzo nakon toga se pridružuje motorističkom klubu, mijenja boju kose u crnu i otkriva strasti koje dotad nije znala da je imala, no pred njom se zbog toga nađe niz opasnih i misterioznih posljedica.

Film je adaptacija romana O Lado Bom De Ser Traida, autorice Sue Hecker. Režirao ga je Diego Freitas prema scenariju koji također potpisuje Hecker. U Burning Betrayalu glume Giovanna Lancellotti, Bruno Montaleone, Leandro Lima, Louise D'Tuani, Micael i Camilla de Lucas.

 

Obožavatelji jedva čekaju gledati film

Fanovi su oduševljeni prikazom novog filma, ako je suditi po reakcijama na nedavni trailer. Neki su otišli toliko daleko da su krenuli uspoređivati Burning Betrayal s dva erotska hita koja su posljednjih godina osvojila male i velike ekrane.

"Ovo me podsjeća na kombinaciju 365 dana s 50 nijansi sive. Gledat ću", komentirala je jedna obožavateljica na Facebooku.

"U redu, uvjerili ste me. Gledat ću. Osjećam vibru 365 dana i 50 nijansi sive", tvrdi druga.

"S nestrpljenjem očekujem film", napisala je treća.

"Izgleda odlično, pogledat ću ga", piše četvrti obožavatelj.

"Zašto me ovo podsjeća na 365 dana?" pita se peti.

"Ovo ću definitivno pogledati. Jedva čekam cijeli tjedan pričati o filmu s prijateljima", napisala je šesta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.