Tom Hardy više nije favorit za novog Bonda, zamijenila ga je zvijezda Bridgertona

Foto: EPA

PREMA koeficijentima na britanskim kladionicama, Tom Hardy više nije prvi favorit za preuzimanje uloge Jamesa Bonda. Njega je zamijenio Rege-Jean Page, zvijezda Netflixove serije Bridgerton.

Otkako se franšiza prošle godine oprostila od Daniela Craiga u filmu No Time To Die, traju nagađanja o tome tko će biti sljedeći James Bond. Hardyja se često spominjalo kao njegova nasljednika, a bio je i favorit kladionica za ulogu sljedećeg agenta 007. Međutim, čini se da je 44-godišnjaka sada zamijenio drugi favorit.

Prema Ladbrokesu, Rege-Jean Page je trenutno favorit za sljedećeg Jamesa Bonda, s kvotom 9/4. Page je stekao slavu 2020. godine nakon glavne uloge u Bridgertonu, stoga ne čudi što se sad spominje u kontekstu preuzimanja uloge najpoznatijeg špijuna na svijetu. Ovaj 33-godišnjak je ranije priznao da mu laska što ga razmatraju za ulogu, ali da te glasine ne shvaća ozbiljno.

"Mislim da bi ovdje mogao biti element kulturnog prijevoda. Ako ste Britanac i učinite nešto što ljudi cijene, onda počinju govoriti riječ na 'B'. To je kao značka za zasluge. Dobivate 'B' značku", rekao je u emisiji The Tonight Show.

"Mnogo njih se našlo u utrci za ulogu Bonda tijekom godina, ali Rege-Jean Page dominira tržištem već neko vrijeme, a čini se da kladioničari misle da će upravo on naslijediti Daniela Craiga", rekao je Alex Apati iz Ladbrokesa, prenosi Unilad.

Tom Hardy je ranije odbio komentirati nagađanja rekavši: "Ako to spomenem, nestalo je. Znate, postoji izreka među nama u glumačkom bratstvu da ako pričate o tome, automatski ispadate iz utrke. Dakle, ne mogu nikako to komentirati."

Odmah ispod Pagea na listi favorita je Henry Cavill, koji je trenutno drugi favorit, a slijedi ga Aidan Turner na trećem mjestu.