Tvorac serije The Last of Us najavio novu sezonu jezivom slikom. Fanovi: "To je ona"

Foto: YouTube, Twitter

POSLJEDNJA epizoda serije The Last Of Us, nastale prema popularnoj videoigri, emitirana je prošlog tjedna, a fanovi već nestrpljivo čekaju novu sezonu i nadaju se bilo kakvim nagovještajima onoga što slijedi.

Mali teaser, odnosno mig, dao je tvorac videoigre i serije Neil Druckmann na svom Twitter profilu. Druckmann je objavio sliku, koja više izgleda kao filmski poster, na kojoj se vidi mišićava ruka s čekićem i mračna pozadina na kojoj se vide šuma i zapaljeno vozilo.

"To je ona"

"Večeras nema TLOU-a na HBO-u, ali druga sezona već je u pripremi. Izdržite i preživite", napisao je Druckmann. Međutim, oni koji su upoznati s radnjom iz drugog dijela videoigre The Last of Us odmah su u komentarima počeli pisati da znaju čija je to ruka. 

"To je ruka Abby Anderson", "To je ona, 100 posto", "Prepoznao bih tu mišićavu podlakticu bilo gdje", "Dolazi ona. Znači to je to", "Oh, samo ne ona", "Stiže žena sa čekićem", "O moj bože, Abby dolazi", samo su neki od komentara ispod Druckmannove objave, a neki su pak uvjereni da će se mnogi fanovi serije, koji nisu igrali videoigru, šokirati.

"Svi vi koji niste igrali drugi dio videoigre The Last of Us nećete biti spremni na ono što će ova djevojka napraviti", piše jedan korisnik Twittera u komentarima. 

Isto tako, u komentarima su fanovi počeli apelirati da se uloga Abby Anderson dodijeli glumici Shannon Berry, koja neodoljivo podsjeća na lik Abby iz igre. 

"Bit će drugačije nego u igri"

Podsjećamo, radnja druge sezone serije za sada je nepoznata. Može se pretpostaviti da će se držati videoigre, koliko-toliko, ali sukreator serije Craig Mazin rekao je da će ipak biti izmjena.

"Druga sezona bit će drugačija, baš kao što je i prva sezona bila drugačija", rekao je Mazin. Za sada se zna da će se u nastavku, koji se odvija pet godina nakon radnje iz prve sezone, vjerojatno ponovo pojaviti Bella Ramsey u ulozi Ellie i da će Pedro Pascal glumiti Joela. Isto tako, neki se nadaju da će u drugoj sezoni vidjeti i Rat Kinga, prema mnogima možda i najstrašnije čudovište ikada napravljeno.

Što se druge sezone tiče, nagađa se kako bi ona mogla izaći krajem 2024. ili početkom 2025. godine. 

Prva sezona HBO-ove serije srušila je i vlastiti rekord gledanosti. Finale serije gledala su 8.2 milijuna ljudi, a rezultat je još impresivniji ako uzmemo u obzir da je objavljeno u vrijeme televizijskog prijenosa ovogodišnje dodjele Oscara. Time je serija gotovo udvostručila broj gledatelja premijerne epizode, koju je gledalo 4.7 milijuna ljudi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.