Barbara,Monika i Goran skinuli još kilograma: Ovog će ljeta ponosno pokazivati novu figuru!

Foto: Index
 
NATJECATELJI programa "Smršavi do ljeta uz Index Fit" uspješno su prihvatili nov način života, redovne treninge i strogu dijetu.
 
Pogledajte kako napreduju te što kaže nutricionistica Aleksandra Žigić Forić iz Naturhousea!
 
Prošlo je dva tjedna od zadnjeg vaganja, a naši su se natjecatelji našli pred još jednim izazovom. Gotovo svim klijentima Naturhouse centara, ali pretpostavljam i svim ljudima koji su na nekim redukcijskim režimima, jedan od najvećih izazova predstavlja vikend. Više slobodnog vremena znači više prilika za razmišljanje o hrani, duži boravak doma znači veću dostupnost hladnjaka i drugih izvora hrane, a suprotno tome druženja, koja se često povezuju sa slobodnim vremenom, traže veću koncentraciju i disciplinu što se tiče izbora hrane i pića.
 
Monika, Barbara i Goran suočili su se s "produženim" vikendom - što znači više slobodnog vremena i više izazova, te su nas opet pozitivno iznenadili.
 
 
Goran
 
Goran je opet imao puno druženja i morao je malo pokleknuti, ali je bez obzira na to skinuo 2 kilograma i po jedan centimetar u svim mjerama. I sam kaže da je sve što je naučio sad u glavi i da se trudi u svakoj situaciji o tome razmišljati. Za sada se pokazuje kako mu ide za rukom. Što se preparata tiče prebacili smo se na preparate koji djeluju tako da se tjelovježbom ubrza razgradnja masnog tkiva. 
 
Monika
 
Monika je izgubila 2,4 kilograma i to je, obzirom na to da je do sada već dosta izreducirala tjelesnu masu, jako dobar rezultat. Struk je spustila s 89 na 88 centimetara, obujam s  115 na 114, dok su bokovi i bedro pali za 2 centimetra odnosno s 118 na 116 i sa 74,5 na 72,5 centimetra. Pregledom Monikinih dnevnika može se samo reći kako je disciplina nevjerojatna i da svakako zaslužuje ovako dobre rezultate. Monika sada pije Fluicir ampule na bazi grožđa, borovnica i limuna. Dolaskom ljeta gotovo svaka žena mora potaknuti svoju cirkulaciju kako bi imala što manje celulita.
 
Barbara
 
Kao što je zadnji puta spomenuto Barbara je krenula s najmanje kilograma i isto tako je kao cilj odredila najmanje kilograma za skinuti. Ona je svoj cilj, odnosno 10 kilograma manje, ostvarila i sad ćemo skinuti još koji kilogram samo kako bi bila sigurna i nakon toga moramo s Barbarom krenuti na održavanje postignutih kilograma. Održavanje je u sklopu Naturhouse programa jednako važno kao i skidanje jer je bitno da se kilogrami ne vraćaju. Barbara sada ima 73,4 kilograma, i u svakoj mjeri je izgubila po 2 cm od zadnjeg puta.
 
 
Nakon odrađenog programa, nije gotovo. Pravilna prehrana, dovoljan unos tekućine i fizička aktivnost su i dalje jako važni, i potrebno je puno truda da se sve to zadrži i tijekom godišnjih odmora.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.