Autorica "The Badass Body Diet" ima jako jednostavnu formulu kako da otopite svoje naslage

Foto: Instagram 

BAŠ vam smeta taj višak oko trbuha no nikako da se pokrenete i da ga skinete? Možda se izgovarate da je genetika kriva ili da je kriva trudnoća, no znajte – sve se može riješiti uz dobru formulu prehrane i vježbe. Sve! 

Zna to dobro mama dvoje djece za koju nikada ne bi rekli da je rodila. Barem ne po njenom čvrstom tijelu. Riječ je o Christmas Abbott, poznatoj crossfiterici i autorici The Badass Body Diet koja je otkrila jednu jednostavnu formulu koja bi mogla pomoći svima koji se žele riješiti svojih naslaga.

Kada je riječ o skidanju viška naslaga teško da će ciljane vježbe pomoći otopiti naslage na cijelom tijelu, a to je zapravo potrebno da mogli izgraditi lijepu liniju. Vježbe su zato neophodne, ali hrana je ta koja je važna ne samo zbog reduciranja viška kalorija već  zbog toga što hrana mora biti saveznik, u kompi s vježbanjem.

 „Hrana je temelj, fitnes je samo sredstvo“,  objašnjava Christmas i to znači da morate jesti dobro i kvalitetno.“ Ne odričite se ničega, da bi mršavjeli ne smijete se odreći ni proteina, ni ugljikohidrata, ni masti, ali oprez . pričamo o dobrim proteinima, zdravim ugljikohidratima i nezasićenim mastima. Dakle, jedite sve, ali birajte zdravo. I tu je sva priča koja bi se o prehrani trebala ispričati. Neka vam najveći grijeh bude tu i tamo u tjednu čašćenje s manje zdravim izborom, ali da vam se prehrana inače bazira na zdravlju. Tako će vaša prehrana biti produžena ruka vježbanju jer će organizmu omogućiti najučinkovitije iskorištavanje nutrijenata prije vježbe, za vrijeme vježbe i još dugo nakon treninga.

Trenirajte pak što želite. Možete i kombinirati treninge, kako vam se koji dan da, a naš je izbor otprilike ovakav.

Intervalni trening koji odlično sagrjeva masnoće

10 minutni kućni kardio trening

Trčanje - iskušajte kombinaciju šetnje i sprinta 

Najbolje vježbe za trbušne mišiće 

Kućni trening za super noge i još bolju guzu 

A kada primjetite da vas je količina masnih naslaga stanjila, očekujte da ćete uskoro vidjeti i prve "tonove" vaših mišića. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.