David Guetta s 53 izgleda mlađe nego prije 10 godina. Stručnjaci pojasnili zašto

KAD GOD na Instagramu objavi fotografiju mišićavog torza, njegove obožavateljice padaju u trans. 53-godišnji DJ David Guetta izgleda bolje i mlađe nego ikad prije, a sudeći prema riječima nekoliko stručnjaka, tajna je u nekoliko sportova kojima se bavi. 

"Ustanem, pojedem doručak, odem u teretanu, ručam, a onda počinjem raditi. Navečer odradim show i legnem u krevet", izjavio je Guetta 2017. za Ask Men. 

Svoju tjelesnu težinu održava, ali istovremeno povećava mišićnu masu i smanjuje tjelesnu mast.

"Ne želim biti veliki, mišićavi tip, nego definiran i snažan", kazao je. 

Fitness stručnjak James Griffith smatra da Guetta izgled duguje dobroj ravnoteži kardija i treninga snage. 

"Izgled poput njegovog možete postići bez dizanja teških utega. Dovoljno je koristiti vlastitu tjelesnu težinu i graditi snagu", pojašnjava za Daily Mail. 

Osim u teretani, Guetta vrijeme provodi surfajući, igrajući tenis i vježbajući jogu. 

"Svo to vrijeme na svježem zraku i suncu je razlog zbog kojeg je u odličnoj formi i zdrav od glave do pete", smatra osobni trener Alex Parren koji se zalaže za kombinaciju funkcionalnog fitnessa i holističnog životnog stila. 

"Surfanje pridonosi snazi corea i ravnoteži, a tenis potiče snagu i brzinu. Joga pak održava um i tijelo zdravima i umanjuje stres", pojasnio je Parren. 

Guetta jede četiri veća i dva manja obroka u danu. Sastoje se od proteina, manje količine ugljikohidrata, puno povrća i voća. Zdrave masti uključuje jedenjem orašastog povrća, lososa i maslinovog ulja, a šećer izbjegava. Također, ne pije alkohol i ne puši. 

"Potpuno je jasno da zahvaljujući svom životnom stilu izgleda mlađe, ali ne treba zanemariti ni ulogu genetike", poručio je stručnjak za starenje dr. Ross Perry. 

"Ako imate roditelje koji su sporo starili, velika je šansa da ćete i vi. No i životni stil je važan. Ako pijete, pušite, loše se hranite, ne pijete dovoljno vode i previše se izlažete suncu, izgledat ćete starije nego što biste trebali", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.