Muškarac vrijeđao plus-size manekenku na letu, ona mu pokazala koliko je jadan

Foto: Instagram  

ON je nju vrijeđao dok je sjedio pored nje preko svog telefona, a ona mu je poslije vratila dvostrukom mjerom. 
 
"Ako je on mogao biti takav ljudski šljam, mogu i ja ispričati cijelu priču", napisala je na društvenim mrežama i objavila baš sve i javno ga izvrijeđala, jer ju je nazvao debelom i još se k tome ponašao kao notorni prasac. Snimao je on, ali snimila je i ona, a tek nakon što joj je sjelo u glavu što joj je taj čovjek zapravo učinio, odlučila je sada ona osramotiti njega. 
 
Iako zna da ima viška kilograma, ona se sa svojom debljinom nosi dobro. Inače ne bi ni bila plus-size model. 

 
Ovo je priča koja se nedavno odigrala u avionu u kojem je putovala Natalie Hage. 
 
"Platila sam ekstra 70 dolara baš za to sjedalo jer mi treba malo više mjesta za noge. A onda je on sjeo baš pored mene. Odmah je počeo puhati i namještati se, gurajući laktove u moj prostor i stvarajući neugodnu atmosferu. Čim je sjeo počeo je mahnito tipkati po mobitelu, čak sam sigurna da me je tada i uslikao. Odmah sam pomislila da sigurno nekome piše o meni, ali je skrio mobitel tako da ne vidim ekran. Tad mu je došla nova poruka i ja sam se malo pomaknula da bih je pročitala".


"Naravno da je pisao o meni, vrijeđao mene i moju debljinu na užasan način, a ni Linda s druge strane žice nije bila baš najpristojnija. Nikada u životu me nije vidjela, ali je toliko toga rekla. Baš su me izvrijeđali. Napisao joj je : 'srećom što nije jela meksičku hranu', a užasna Linda s druge strane na to mu je vratila 'mislim da je ona pojela Meksikanca'. A to je samo mali dio poruka koju su njih dvoje izmjenjivali, dok sam ja posramljena i jadna sjedila na svom sjedalu. Ustvari, bilo mi je toliko zlo od tog čovjeka, da sam dio priče ispričala gospodinu sa svoje desne strane, moleći ga ako bi se mogli zamijeniti za sjedala. No, on je to odbio, i neka mu bude. To nije njegova stvar", napisala je u svom podugačkom postu koji je objavila na Instagramu i dodala još nešto. 

 
"Ovo je, nažalost, prava realnost s kojom živi toliko pretilih ljudi. Ovo se dogodilo u avionu, ali isto se događa u busu, vlaku, u redu u trgovini, u restoranu ili na internetu. Možete biti sklonjeni od pogleda, truditi se ne smetati nikome, ali opet će se naći netko ovakav da vas, bez imalo povoda, dobro izvrijeđa. Što to tjera ljude na tako grozan čin? Mene to čini užasno bijesnom, jadnom i tužnom", napisala je. 
 
Zato je odlučila i ona snimiti njega te ga javno osramotiti snimkom. 

 
U videu se čuje dio razgovora u kojem čovjek, bez pretjeranog povoda, i dalje "bocka" po njenoj debljini. Čak joj je i pokušao objasniti zašto ona ne bi smjela sjediti na tom sjedalu. 
 
"Znate, ako se u avionu nešto dogodi, pitanje sigurnosti i to, kako biste vi, kud biste vi...", pokušavao je smisliti argumentirani razlog, na što mu je Natali, nadljudskim naporima, pokušala objasniti da ona možda jest veća, ali je njena kondicija skroz u uredu. "Bez brige, ja vježbam pet puta tjedno, ja sam plus-size model koji putuje na profesionalno snimanje, a vi nemate pojma baš ništa o meni. Vi ste na temelju mog tijela zaključili tko sam ja, što ja mogu ili ne mogu", nastavila je raspravu od koje joj je narastao tlak. Ne toliko u avionu, nego ju je to pogodio poslije, kad je odlučila sve obznaniti jer ovo nije način kako se tretiraju ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.