Omiljeni milijarder obožava ekstremne sportove kojima se bavi svakodnevno

Foto: Instagram

SIR Richard Branson nedavno je proslavio 68. rođendan, a fizički i psihički je u formi 40-godišnjaka.

Njegovo poslovno carstvo procijenjeno je na 5,1 milijardu dolara, a izgradio ga je kao vlasnik brenda Virgin koji sadrži više od 300 kompanija.

“Moj uobičajen dan je prilično smiješan, ali ako ste fit i zdravi i endorfini isijavaju iz vas, znate da možete gotovo sve”, izjavio je Branson.

Njegov brend Virgin ima i lanac teretana, što mu olakšava održavanje zdravog života.

“Ustajem u 6 sati ujutro i odmah igram tenis s nekim tko je bolji od mene. Ako ima vjetra, odlazim na kitesurfing i počinjem lagani trening snage kako bih ojačao tijelo koje počinje stariti”, otkrio je.

Kitesurfing je ekstremni vodeni sport u kojem vozač upravlja zmajem koji mu služi kao jedro kako bi pomoću snage vjetra glisirao na dasci. Ako vam to zvuči teško, morate znati da ovaj 68-godišnjak rutinu ponavlja i navečer. 

“Pazim što jedem. Prilično kasno u životu sam shvatio da je čaša crnog vina navečer bolja od cijele boce”, dodaje kroz šalu.

Ljubitelj je i parasailinga u kojem uživa s bivšim američkim predsjednikom Barrackom Obamom i njegovom obitelji, a pokušao je i preletjeti Atlantski ocean u balonu na vrući zrak.

“Kroz neko vrijeme Virgin Galactic će krenuti u svemir, a nadam se da ću dokazati da mogu i to”, poručio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.