Ove cure s Instagrama će vas definitivno inspirirati da konačno startate s dizanjem utega

Foto: Instagram 

TREBATE inspiraciju da pojačate svoju vježbu i još brže dođete do zavidnih rezultata? Upoznajte ove cure jer ako vas one neće inspirirati, ne znamo što hoće.

Bez obzira jeste li već počele u svojim treninzima koristiti malo teže utege ili se tek spremate na svoje prve ozbiljne lift serije – ove opake dizačice svakodnevno će vas motivirati da ostanete na tom putu i da zavolite te teške šipke baš kao što ih vole i one. 

@KatieAnn100

Ova naoko krhka cura bez pardona radi čučnjeve s dodatnim opterećenjem u utezima od 160 kilograma. Kako to radi, čime se hrani i čime se motivira ona sama, možete redovno pratiti na njenom Instagram profilu ili YouTube kanalu.

 @SmashleySvendbye 

Iako ima tek 57 kilograma bez problema bi podigla i duplo težeg muškarca. Njoj zapravo nije problem podići ništa što potvrđuje i svojim sudjelovanjem u Strongwoman natjecanjima. Na treninzima koristi sve vrste utega – i teške girje i utege i kamionske gume.

 @Live_and_Lift 

Monet Bland aka @Live_and_Lift, bostonska je lifterica okrunjena brojnim juniorskim i studentskim titulama s natjecanja na kojima je podizala sve što se dalo podići. Doslovno. Njen je život dizanje utega, a iako možde niste od onih koji sanjaju isti san kao Monet, dozvolite si da vas barem inspirira da postignete barem upola od njene snage.

@Natalie.907

Ženska s Aljaske. Kada nije u platformi za podizanje utega sigurno negdje prenosi sante leda. Šalimo se, ali ne jako, jer gledate američku rekorderku u dizanju utega i članicu njihove reprezentacije. 

Natalie ima tri strasti – kavu, krafne i dizanje utega. Kod nje jedno s drugim definitivno ide jer svojim trening spali doslovno sve što pojede. Upoznajte Desiree Morgan Clayborn – ima 56 kilograma, diže trostruko više od svojih težine, certificirana je trenerica, a san su joj Olimpijske igre.

@CynthiaLeu

Ako ste ikada zamišljali prave američke marinke kao sitne, a opet nabildane i opake – niste puno pogriješili. Ona je dokaz. Uvijek spremna i predana težini zadatka, no znajte, čak i ovakve opake cure trebaju svoju motivaciju. Ona ju je pronašla i zauvijek otisnula na svoje tijelo tetovažom s porukom: „U ogledalu vidim odraz svog postojanja, a u srcu odraz svoje duše.“

Vidite li i vi u svom ogledalu neku inspiraciju?

@Trackfu

Kimberly Walford je opaka. Ona diže – pazite sada – utege teške 222 kilograma. Znamo da vam može biti samo inspiracija i da njene vježbe možda nikada neće biti i vaš cilj, ali probajte, možete samo biti na dobitku. Doduše, ne zaboravite skinuti pokoji kilogram, dva, sto... za neki vaš manji cilj.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.