Ovo su "čudotvorne" tajice za koje postoji lista čekanja od 1000 ljudi

Foto: Instagram

TAKO je, danas postoje liste čekanja i za sportske tajice.
 
Nekada su one postojale uglavnom za torbice i cipele, no već je dobro poznato da u 2017. modnih pravila više nema.
 
 
Jedan model sportskih tajica posebno je zaludio žene diljem svijeta, a tome u prilog idu sljedeći podaci. Naime, brend sportske odjeće Bandier lansirao ih je u prodaju u travnju ove godine, a otad su se rasprodale čak dva puta.
 
 
I dok je prvi put za njih postojala lista čekanja od 500 ljudi, ona sada broji njih 1000. Čini se da su zvjezdice na njima osvojile žene diljem svijeta.
 
 
No, u novoj kolekciji nalaze se i tajice s munjama koje su također vrlo popularne, a cijena oba modela vrtoglavih je 196 dolara. No, čak i unatoč tome, one doslovno nestaju s polica, a ovaj brend dostavlja i u Hrvatsku.
 
 
Iz brenda poručuju kako je tajna njihovog uspjeha ipak u posebnoj patentiranoj tkanini koja je vrlo ugodna, a istodobno laska figuri, budući da su u nju ugrađeni dijelovi koji vizualno podižu stražnjicu te pritišću trbuh, zbog čega on izgleda ravnije.
 
 
One s munjom dolaze u tri boje - crnoj, bordo i plavoj, dok one sa zvjezdicom dolaze u čak 5 boja - crnoj, tamnoplavoj, maslinastozelenoj, blijedoružičastoj te u kombinaciji crne i zlatne.
 
Također, radi se o tajicama visokog struka, izrađenim od čvrstog najlona s dodatkom likre, a oko struka imaju i široku gumenu traku i nemaju šav po sredini.
 
Ostalu ponudu brenda pogledajte ovdje
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.